Miért nem válaszol itt mostanában senki a francia nyelvvel kapcsolatos kérdésekre?
Azelőtt mindig kaptam két-három nagyon jó választ minden problémámra, most meg egy idő óta úgy néz ki, mintha mindenki elfelejtett volna franciául.
Mi történt?
Ez még csak nem is szellemes.
Olyanok válaszát várom, akik tudnak is valamennyire franciául.
Mit szeretnél tudni? Szívesen válaszolok.
Ami engem illet, én gyakran segítek a franciával kapcsolatos dolgokban, de mostanában nem is igen találkoztam franciás kérdéssel.
"Szívesen válaszolok." Mire? Nem kérdeztek franciával kapcsolatban semmit. Csak azt hogy mér tűntek el a franciások?
Mér tűntek volna el.
- Az igazság odaát van.
#6, ezt írta a kérező: "Azelőtt mindig kaptam két-három nagyon jó választ minden problémámra, most meg egy idő óta úgy néz ki, mintha mindenki elfelejtett volna franciául."
Ebből arra mertem következtetni, hogy érdekelné pár dolog a franciával kapcsolatosan, csak mostanában nem kap/kapott (jó) válaszokat! Ezért írtam, hogy szívesen válaszolok bármilyen kérdésre.
Kedves 82%-os válaszoló!
Légy szíves, írd be a keresőbe "francia", és meglátod, hány kérdés maradt megválaszolatlanul vagy értelmetlen válaszokkal!
Én meg köszönöm, hogy te vagy az egyetlen, aki a kérdésre válaszolt.
A többiek trollkodása őket minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!