Októberi origo nyelvvizsgának az eredménye mikorra várható?
Az online felületre belépve a beszédkészségre vonatkozó fellebbezéshez tényleg az van írva, hogy a beadási határideje: 2016.10.29. Az szombat... de hát nem mindenhol van akkor posta sem.
Én telefonon hívtam őket szerdán, akkor azt mondták, hogy a héten meglesz az eredménye. Hát reméljük... de hogy ilyen soká tegyék fel este? Akkor ez lehetséges?
Az oké, hogy arra vonatkozik, de ha a magnó nem lesz elég hozzá, akkor esetleg valaki megfellebbezné a beszédkészséget is, nem? Hátha találnak benne pontot... Szóval ez így elég érdekes.
Nekem már nem fontos ez a rész, mert szerencsére az előző szóbelim meglett. Erre csak biztonsági okokból mentem el. De ha nem teszik fel legalább a magnó eredményeket, akkor ez óriási kicseszés a szóbeli vizsgára várókkal. Én meg már az írásbelire várok türelmetlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!