Októberi origo nyelvvizsgának az eredménye mikorra várható?
Figyelt kérdés
Okt. 8-án voltam angol középfokú írásbelin és már nagyon várom az eredményt. Szerintetek mikor közlik az eredményt? A következő vizsga nov.5-én lesz, illetve a hosszú hétvége is ott lesz előtte, így véleményem szerint a jövőhéten mindenképp lesz eredmény. Jól gondolom? :)2016. okt. 22. 08:45
101/185 anonim válasza:
Írtam facebookon az Origonak. Azt a választ kaptam h legkésőbb jövő héten lesz eredmény mert nagyon sokan vizsgáztunk októberben és idő kell a javításhoz és elnézést kérnek.
102/185 anonim válasza:
Ujabb üzenet: ha nem ma akkor márcsak szerdán lesz eredmény
103/185 anonim válasza:
Én sejtettem hogy így lesz.Hogy nem biztos hogy lesz ma.
Amúgy lehet hülyeséget mondok,de ilyen esetben esetleg akié kész van,azt feltehetnék,persze így nem mindenki egyszerre kapja meg,de akkor legalább azoknak nem kell várni.
De biztos egyszerre teszik fel mindenkiét,nyelvtől,szinttől függetlenül.
104/185 anonim válasza:
Nekem is szerda óta a lezártak közt van és jövő hét szerdáig várni nagyon gáz
105/185 anonim válasza:
Azt írták, hogy 'ha nem ma'. Remélem ez azt jelenti, hogy ma felrakják :)
106/185 anonim válasza:
Az is kérdés, hogy ma hány óráig várható, hogy esetleg felkerül
107/185 anonim válasza:
Én is reménykedem még remélem azért írták mert tényleg dolgoznak rajta ês van esély h felteszik
108/185 anonim válasza:
Hát igen mégiscsak szombat van :(
109/185 anonim válasza:
Ha nem lenne rá esély, szerintem nem írták volna, hogy ma is lehet eredmény
110/185 anonim válasza:
De jó lenne ha nem kéne szerdáig várni. Legalább hétfőn feltennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!