Októberi origo nyelvvizsgának az eredménye mikorra várható?
Figyelt kérdés
Okt. 8-án voltam angol középfokú írásbelin és már nagyon várom az eredményt. Szerintetek mikor közlik az eredményt? A következő vizsga nov.5-én lesz, illetve a hosszú hétvége is ott lesz előtte, így véleményem szerint a jövőhéten mindenképp lesz eredmény. Jól gondolom? :)2016. okt. 22. 08:45
32/185 anonim válasza:
Én is Nyíregyházán voltam B2 angolon október 8.-án, de még a lezártban sincs benne, remélem délután már meg lesz az eredménye.
33/185 anonim válasza:
Én is 8_án voltam de még lezárva sincs:/:( Debrecenben
34/185 anonim válasza:
#32-es vagyok. Nagyon remélem, hogy még ma meglesz és nem kell a jövőhétig idegeskedni ezen :(
35/185 anonim válasza:
#32 és remélem én is,legyen szerencsénk😇
36/185 anonim válasza:
Megnyugodtam, hogy neked sincs még lezárva, mert akiket eddig olvastam már le voltak zárva, nekem meg még most sincs, de akkor nem vagyok egyedül :)
37/185 anonim válasza:
A fehérvári vizsgázó vagyok nekem szerda óta lezárt
38/185 anonim válasza:
Van akinek van már eredménye?
39/185 anonim válasza:
#32 nekem most zárták lé /Debreceni/
40/185 anonim válasza:
#39es : Nekem még most sincs semmi, de türelmesen várom (( hátha rózsát terem ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!