Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítanátok ezt angolra?

Lefordítanátok ezt angolra?

Figyelt kérdés

Szóval egy poszthoz kellene szöveg, szeretném szép angolosan megfogalmazva kitenni, mivel egy amerikai csoportba lesz. Én magam nem tudok annyira jól angolul, hogy ez mind szépen legyen megírva, ezért kérném a segítségeteket.

"2 hete vesztettük el imádott cicánkat nedves FIP (wet FIP) következtében. Soha senkinek nem kívánok ilyen fájdalmat. 4 éves ivartalanított, élettel teli, erős cica volt, aki imádott a kertben velünk játszani. Korábban sosem gondoltam, hogy a FIP ennyi idős macskákat is megtámadhat (többnyire kismacskákról lehet olvasni). 2 hónapja vettük észre, hogy a cica gyenge, lassan mozog, lázas. Pár hét után az étvágya is lecsökkent, ezután a betegség nagyon gyorsan haladt előre. FELV, FIV teszt negatív lett, antibiotikumra nem reagált. 1 hónapja találtak folyadékot a hasában, ami tipikus FIP-re emlékeztető méz szerű volt. Próbáltuk az interferont, illetve egy amerikai orvos ajánlotta az LTCI-t, de sajnos ideje sem volt hatni a gyógyszereknek, 6 nappal az első injekció után meghalt. Egy világ dőlt össze bennem. Valószínűleg a veséjével lehetett gond, mivel előtte már sötét volt a vizelete. Sajnos nem lehettem ott, amikor elment, csak remélni tudom, hogy egyszer újra találkozunk. Örökké szeretni foglak drága kiscicám!"

Előre is köszönöm a segítséget.

2016. okt. 12. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:

About 2 weeks ago we lost our lovely cat because of wet FIP. I would never wish to anyone a pain like that. She/he was a 4 years old neutered, strong cat and she/he was full of energy who liked to play with us in the garden. On the internet I read about wet FIP and most of them said that the wet FIP usually catch the younger ones so I never thought that it can catch an old one like ours. We noticed 2 months ago that our cat is weak, moving slowly, fevered. A few weeks later his/her appetite reduced and the disease is moved forward really fast inside. The FELV and the FIV test was negative and he/he didn't react to antibiotic. 1 month ago experts found a fluid inside his/her stomach which reminded us the FIP because it was like a kind of honey. We tried out the interferon and an american vet recommended the LTCI too but unfortunately we did this too late because the drugs didn't have chance to do any effect in our cat. After six days and after her/his frist injection he/she died. A whole world fallen down inside me. Maybe he/he got problem whit his/her renal because his/her urine was dark before he/she caught the wet FIP. Unfortunately when she/he died i wasn't there so i just hope that i can met with him/her sometime. I will always love you my lovely little cat!

Azért tettem "/" néhány szó közé mert nem tudom a nemét. Ha lány akkor she/her-t tegyél ha fiú akkor he/his.

2016. okt. 16. 10:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2016. okt. 16. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!