Magyar fogalmazást lefordítani angolra valaki gyors valasz? (Tobbi lent) Hnapra kell
Tudom hogy az utolsó pillanatra hagyom hülye vagyok. Hnap elso oraban angol es felelnem kell.
A nyaram nagyon jo volt. Sokat voltam a barataimmal varosba strandon. Balatonon is voltam amikor szerencsere pont jo ido volt. Baratnommel voltam Dombay ton es ott is jo ido volt.A szobámat a nyár alatt teljesen felujjitottuk.Rengeteg elmenyt szereztem ebben a nyarban.
Nagyon koszonom annak aki ertelmes valaszt ad.Nem akarom h az elso jegyem eggyes legyen :/
My summer time was very nice. I usually go with my friends to the city and the beach a lot. I was at the Balaton, fortunately the weather was good. with my girlfriend I was in Dombay ton and it was good as well. My room was changed completely. I have got a lot experience this summer.
Nem a legtökéletesebb, de ha ennyit sem tudsz, akkor ez is jó lesz, különben gyanús lenne, ha túlzásokba esünk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!