Tudnátok írni szókapcsolatokat? A leggyakrabban használtakat pl : by side angol magyar jelentéssel
Nem ilyenre gondoltam te szerencsétlenség.. hogy szorultál volna anyádba bele..vagy kakilt volna a dunába ilyenekre gondoltam szókapcsolatokat,prepozíció kis barátom Verb + Prep
agree to
agree on
ask for
STB...
Érthető voltam?! Jelentéssel együtt.
Igen, érthető voltál... :(
Gyanítom, az egyes a "by heart" (kívülről, fejből) szókapcsolatra gondolt, csak véletlenül elírta. Te viszont roppant alpári módon köszönted meg.
Amikor először láttam a "kérésedet" (kérem, köszönöm), nem akartam bunkó lenni, és inkább nem írtam semmit. Most vállalom a bunkóságot, és érdekességnek közlöm véled, hogy üss fel egy szótárat. De rá is kereshetsz a hálón (pl. angol szókapcsolatok... vagy akármi).
Már bocs, de honnan találjuk ki, hogy neked jó-e az a szókapcsolat, amit mi gyakorinak tartunk?
Az iménti megnyilvánulásod után pedig valszeg egyenesen rohanni fog mindenki, hogy a kedvedben járjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!