Olaszosok: érdekes könyv, cikk, híroldal, zene, sorozat, stb. Minden érdekel. Mit szerettek olvasni, nézni?
szia! Én például facebook-on rengeteg olyan oldalt követek amik az olasz nyelv tanulásával foglalkoznak, csak egy példa közülük: Impariamo l'italiano vagy talán még hasznosabb az ITALIANO AUTOMATICO. Ezen az facebook-os oldalon egy fiatal srác kifejezetten olaszul tanulóknak készít videókat (feliratokkal is) illetve különböző témákról,olasz életről,szokásokról beszél. Nagyon sokat segít a hallásértésben.
Ezen kívül szoktam olasz youtubereket nézni, ezt nem linkelek most mert függ attól is hány éves vagy,fiú vagy lány vagy, mi érdekel stb. Jajj várj! :D van egy csatorna amit imádok és függetlenül mindentől biztos tetszene neked is,persze itt már erősebb nyelvtudás szükséges. Fiatalok készítenek rejtett kamerás reakcióvideókat,nagyon sokat szoktam nevetni,szórakozni rajtuk :D
https://www.youtube.com/user/theshowisyou/featured
Nagyon sok olasz zenét is tudnék ajánlani ha elmondod milyen stílusú zene érdekel:)
Akkor ugye gondolom az angol nyelv tanulása után ismered a TED-es videókat amik még nagyon sokat segítenek a nyelvtanulásban. Nos ez létezik olaszul is. Ha érdekel linkelek 1 videót és ebből kiindulva nagyon sokat fog még kidobni különböző témákról. (amúgy a TEDx Talks csatornán találod őket, itt többféle nyelven vannak előadások,még magyarul is)
De itt egy példavideó:
https://www.youtube.com/watch?v=hnZb5gtWrjs
Sorozat,film? Itt is attól függ mi érdekel téged, én egy 22 éves lány vagyok, szeretem a drámai/romantikus filmeket de imádom a vígjátékokat is. Rengeteg filmet ismerek szóval ha többet elárulsz magadról akkor küldök zenéket illetve filmeket is amiket ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!