Ki tunátok javítani az angol levelemet?
I am writing in connection with an advertisment for your flat.
I need a very small flat because i haven't got enough money. I think that is the best if i can get a flat where i can live about 1 year ( azt azerettem volna irni h en azt gondolom h az a legjobb ha egy olyan lakast kapnek ahol kb egy evig tudok elni)
That is very important for me If the flat there are two rooms,kitchen and a bathroom.
I am a student so I hope that the neighbours are quiet.
And the central heating is the best for me because I think the other heating are dangerous.
In the commercial I couldn't see the webpage name so I would like to know that is the webpage name.
Tudom h sok hiba van benne de kerlek segitsetek
Koszonom
Ezzel a levellel senki nem fog kiadni neked lakast. Ugy tunik csak problemat vennenek a nyakukba.
Penzed nincs , feltetelek es "akarok"
Te mit tudsz nyujtani ? Magyarul is igy irnad ?
Kedves elso ,koszonom a valaszodat.A feladat szovege alapjan irtam meg ezt a levelet valoban a nem irnek ilyet magyarul ,de teszek ra ,hogy senki nem adna ki nekem lakast ,nyelvvizsgat adjanak es ennyi a lenyeg.
Tisztaban vagyok vele h nyelvtani hibak vannak benne ,de amig a feladatnak eleget teszek addig teljesen mindegy h milyen a stilusa vagy a tartalma.
A masodikkal egyetertek,es a te valaszodat is koszonom.
A feladat azt mondta h en egy viszonylag szegeny,egyetemi tanulo vagyok,akkor gondolom errol kell irni,es nem a valosagrol,azt nem irhatom benne ,hogy gazdag orvos vagyok es villat akarok venni.
Csinaltam mar olyan levelet is aminek a feladata azt mondta h mutassam be a mesekben szereplo gonosz boszorkany hazat (akkor irjam azt hogy nem leteznek boszorkanyok vagy mi)?
Dear X,
My name is XY and I am writing regarding the advertisement of the vacant flat you have placed in the....on....
My best option would be a small place as I cannot afford to pay premium rental fees.
I would need to stay for a minimum of one year.
What is most important to me is that the home should have two rooms, a kitchen and a bathroom.
I would prefer central heating for optimum comfort and safety.
I am a student, who would be spending most of my days studying, therefore, a quieter area would be ideal.
In the advertisement I could not find a webpage. If you do have one, please advise me of the site's name.
Looking forward towards more details, so I can make an informed decision.
Regards,
XY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!