Happiness.
De amíg betöltötted a honlapot és kiírtad a kérdést, simán beírhattad volna egy szótárba vagy a Google-be és láss csodát..
Beírtam és mindkettőt elfogadta, "kedves" ismeretlen. Nem vagyok annyira alul iskolázott, hogy ezt ne dobja ki a saját agyam, gondoltam nem kell magyarázkodni a kérdés alatt... Talán nem kéne ennyire előítéletesnek lennie és kevesebb harag lenne magában, kevésbé lenne bunkó idegenekkel! Nyilván egy papír alapú szótár (bár abban is lehet hiba) segített volna a legtöbbet, de sajnos nem tartózkodom otthon.
Valaki más esetleg? Bunkó, lenéző emberek válaszának nem hiszek! Lehet, hogy a rosszindulattól vezérelve direkt a rosszat írja! Ha nehezére esik egy másik embernek önzetlenül segíteni, akkor inkább ne is segítsen nekem, köszönöm!
Happiness.
Happyness-re nincs találat a DictZone-ban, ami egy elég jó szótár.
Happiness.
(Viszont szeretném felhívni a fegyelmed, hogy ezt bunkó, lenéző hangsúllyal írtam, rosszindulattól vezérelve, mert nehezemre esett volna egy másik embernek önzetlenül segíteni. Ugyanezzel az attitűddel írtam volna, még azt is, hogy nemcsak gugli van a neten, hanem szótárak is, de ez már tényleg segítség lett volna, nem önző villogás, úgyhogy inkább oda sem írtam, hogy [link] – de amúgy ezt is megmondta volna a gugli: [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!