Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ezt a pár finn mondatot le...

Ezt a pár finn mondatot le tudná nekem valaki fordítani?

Figyelt kérdés

Melodisen power metallin pioneeri Sonata Arctica tunnetaan yleisesti energisestä esiintymisestään, mutta kesällä 2016 yhtye esiintyy puoliakustisesti osana omaa Sonata Arctica Acoustic Summer Touriaan. Yhtye aloitti akustisten osuuksien sisällyttämisen keikkoihinsa vuonna 2011 The Days of Grays –maailmankiertueellaan, ja toteuttaa tänä kesänä faniensa toiveita kokonaan akustisesta keikasta. Yhtyeen mukaan kappaleita on sovitettu uudelleen sekä tempoja nostettu, jotta keikoilta välittyisi aito pelimannihenki. Sonata Arctica keikalla tullaan kuulemaan akustisena kappaleita bändin koko uran ajalta.

Előre is köszönöm. :))

2016. máj. 13. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis szabad fordítás :)

A melodikus power metál úttörője, a Sonata Arctica általában az energikus fellépésről ismert, de 2016 nyarán a zenekar bemutatja a félakusztikus oldalát is a Sonata Arctica Acoustic Summer Tour keretében. A zenekar 2011-ben kezdte akusztikus dalokkal tarkítani a koncerteket a The Days of Grays világkörüli turnén, és ezen a nyáron teljesen akusztikus koncerten teljesítik a rajongók kívánságait. A tagok elmondása szerint a dalokat újrahangszerelték, a tempót pedig gyorsították, így igazi népzenei hangulatra lehet számítani. A koncerten a zenekar teljes életművéből hangzanak majd el dalok.

2016. máj. 13. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Melódiás power metál úttörője a Sonata Arcticát az energikus előadásról ismerik, de 2016 nyarán az együttes fellép a félakusztikus részben a saját Sonata Artica Acoustic Summer turnén. A banda elkezdte az akusztikus részüket a fellépéseken 2011 ben a Day of Grays világkörüli turnén és megvalósítja ezen a nyáron a fanok kívánságát egészben akusztikus fellépéssel. Az együttes szerint a dalokat átnézték újból és a tempot emelték, hogy a fellépéseken érződjön igazi játék..érzés. Sonata Arctica fellépéseken jönnek hallgatni akusztikus dalokat a banda egész karrierjük idejéből. Na szabadon kb. ennyi. Zenében nagyon nem vagyok otthon, így néhány kifejezést nem biztos, hogy jól fordítottam. A pelimannihenki nem tudom mit jelent.. peli-játék, a mannit nem értem.
2016. máj. 13. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első tökéletesen lefordította felejtsd el az enyémet 😊
2016. máj. 13. 18:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget! :)
2016. máj. 14. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!