Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van, aki Dexam nyelvvizsgát...

Van, aki Dexam nyelvvizsgát csinál most április 23. -án?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 12:40
 231/236 anonim ***** válasza:
Így van. Elsőbbségivel jött.
2016. jún. 11. 23:23
 232/236 anonim válasza:
Ma már én is megkaptam :D
2016. jún. 15. 15:37
 233/236 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem kaptam meg az írásbeli sikerességét igazoló bizonyítványt :S viszont boldog vagyok, mert a szóbeli sikerült a telc-nél :))
2016. jún. 17. 18:32
 234/236 anonim ***** válasza:
Nektek nagyon későn jött meg? Mert én jövő áprilisban megyek mert hát belepusztulnának ha lenne márciusi időpont.. Na de lényeg a lényeg ezen múlik a diploma meg az MSc is.. Tudnátok tanácsot adni aki már volt hogy mire érdemes figyelni és készülni? Jó járok tanárhoz de érdekelne ki mit gondol. + origós szóbeliről is írhatna aki ott volt..:)
2016. nov. 11. 22:45
 235/236 anonim ***** válasza:

Egyszerűen felhúz hogy április 22 viszont júlis elején közepén de ha megszívom már május végén jön a záróvizsga. MErt az MSc az július inkább mert a beszélgetésre kell vinni ami nálunk 40 pontot ér. Mellesleg fogalmam sincs mit kérdeznek egy MSc felvételi beszélgetésen ami 40 pontot ér.

Vagy próbáljam meg januárban 2 héttel szóbeli után miközben biogeográfiából ottvan egy zsáknyi beugró meg tétel. Na mindegy lesz ami lesz és próbálok tudatosan készülni mindenre mert hála az égnek csak 2 45 perces gyakorlatom marad meg két nem bejárós előadás + szakdolgozat. Csak szívás mert ezek nem tudom mit tudnak tökölni azzal a nyelvvizsga kiállítással.

2016. nov. 11. 22:49
 236/236 anonim ***** válasza:
Még annyi hogy hiába szólnak le igaz hamisnál ha bizonytalan az ember akkor is érdemes vagy mindet igazra v mindet hamisra és ha másnem tuti 5-6 pont :)
2016. nov. 11. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!