Van, aki Dexam nyelvvizsgát csinál most április 23. -án?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 12:40
141/236 A kérdező kommentje:
Én meg azt tartom valószínűnek, hogy pénteken rakják fel..
2016. máj. 15. 22:40
142/236 anonim válasza:
Azért reméljük hogy pénteknél hamarabb töltik majd fel... Szerintetek kapunk majd e-mailt arról, hogy van eredmény? Mert én pl már nagyon kíváncsi vagyok, de nem tudom mindig nézni az oldalt :/
143/236 anonim válasza:
nem lesz email, vagyis az oldalon hamarabb lesz látható az eredmény. És nekem 20.-át mondtak, nem hiszem hogy ennél hamarabb felraknák. Nem kapkodják el .
145/236 A kérdező kommentje:
Holnap péntek..
2016. máj. 19. 05:19
147/236 anonim válasza:
én kicsit várom, kicsit nem...nagyon nem tudom eldönteni van-e esélyem,pedig nagyon fontos lenne. Sok sikert mindenkinek!:-) majd írjátok le ha megkaptátok az eredményt
148/236 A kérdező kommentje:
Nekem biztos hogy nem lett meg..
2016. máj. 19. 14:31
150/236 anonim válasza:
én is ezt érzem..de csodák mindig történnek...mondjuk érkezhetnének az eredmények lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!