Van, aki Dexam nyelvvizsgát csinál most április 23. -án?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 12:40
101/236 A kérdező kommentje:
Ne köszönd.
2016. ápr. 23. 19:31
102/236 anonim válasza:
Ha nem sikerül a szóbeli, ajánlani tudom az Origó szóbelijét, nálam nagyon emberségesek és kedvesek voltak, és a képek se elvontak.
103/236 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló,
Tudnál nekem mesélni az Origó szóbelijéről?
Én arra akarok menni nyáron.
2016. ápr. 23. 19:38
104/236 anonim válasza:
persze. Bementem, elmondták magyarul hogy mi fog következni, ki kellett húznom egy szituációt, meg két képet, azok közül választottam egyet, amiről beszélni akartam. ezután kérdeztek pár dolgot, hol tanulok, honnan jöttem, miért van szükségem a diplomára, meg a hobbymról egy-két dolgot. Ezután elmondtam mit látok a képen, mondtam pár mondatot arról milyen érzéseim vannak a képpel kapcsolatban. Ezután jött a szituáció, az egyik vizsgáztatóval beszélgettem. Az egész összesen tartott vagy 10 percig, jól éreztem magam, viccelődtünk. 90% körüli lett.
105/236 A kérdező kommentje:
És mennyi tudásod van?
Vagy mennyi szükséges hozzá?
2016. ápr. 23. 19:52
106/236 A kérdező kommentje:
Mennyi tételt kell megtanulni hozzá?
Mik a tételek?
2016. ápr. 23. 19:53
107/236 anonim válasza:
hát én nem tanultam tételeket, de elvileg a témakörök fent vannak a honlapjukon. Igazából nem is szükséges hozzá,én egy kertészkedős férfit választottam, beszéltem arról hogy nem szeretek kertészkedni, inkább a városban érzem jól magam, mert ott több a szórakozási lehetőség, de a zöldségeket meg szeretem, sokféleképpen el is tudom őket készíteni, mert gyerekkorom óta főzök. Itt még megkérdezték, hogy szerintem fontos-e hogy a szülők megtanítsák főzni a gyerekeket, és kész is voltunk:-). Hát nem tartom magam túl jó angolosnak, de eladni se lehet, rengeteg mindent megértek, inkább megszólalni félek. De mivel itt annyira aranyosak voltak, hogy nem stresszeltem és egyáltalán nem okozott problémát folyamatosan beszélni. Egyszer megakadtam kicsit, tettek fel egy mentő kérdést is.
108/236 A kérdező kommentje:
A szituáció nem volt nehéz?
Megéri megpróbálni?
2016. ápr. 23. 20:07
109/236 anonim válasza:
hát kinek mi a nehéz, de szerintem nem volt az. Gyógyszert kellett vennem a patikában, úgy hogy receptköteles volt, de elhagytam a receptet, és meg kellett győznöm a patikust hogy adja ki.
110/236 A kérdező kommentje:
Értem.
2016. ápr. 23. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!