Van, aki Dexam nyelvvizsgát csinál most április 23. -án?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 12:40
151/236 A kérdező kommentje:
Ha vannak eredmények, akkor írjatok.
;)
2016. máj. 19. 17:57
152/236 anonim válasza:
NINCS MÉG EREDMÉNY! Bocsi, hogy a hozzászólásommal húzom az idegeket, csak valamit kérdeznék. Ti is betudtok lépni a kódotokkal? Mert én egy ideje betudok, csak ugye nincs még semmilyen eredmény, csak egy kék táblázatszerű oldal, ahol majd elvileg lesz az eredmény. Ez így normális, másnak is ilyen?
153/236 anonim válasza:
Normalis. En voltam szobelin is, annak a beszedkeszseg eredmenye latszik is, a tobbi nekem is ures :) De mar nagyon varom en is!!
154/236 Tucsokbogar01 válasza:
Én is egész nap nézegetem, de semmi!!! jó lenne ha aktivizálnák már magukat... Az előzőnél is az utolsó napon este 5 körül voltak fent az eredmények vagy később..
155/236 Bea0075 válasza:
Nekem is kék. Normális. ...de én nagyon félek az eredménytől... :(
156/236 anonim válasza:
En mar percenkent nezegetem kb az oldalt, a diplomamhoz kell es ha meglesz 31ig az igazolast elkell vinnem a sulimba.. Szval tenyleg siethetnenek mert kezdek megorulni hogy meg most sem tudom hogy allamvizsgazhatok e :(
157/236 anonim válasza:
még nekem sincs semmi, de nem szokták elkapkodni:-S mindenkinek kitartást és legalább 60%-ot kívánok:-)
158/236 anonim válasza:
Ezen múlik, hogy államvizsgázhatsz-e? Hogy-hogy? Én államvizsgáztam már, pedig nincs nyelvvizsgám. Amúgy meg relax mindenki, tudják a dátumokat, időben fent lesz, és minél inkább nézed a lábast, annál lassabban forr fel a víz... Ezen már nem múlik semmise (részemről sajnos)
159/236 Bea0075 válasza:
Ez csodás lenne, de nekem tuti nem lesz meg...
160/236 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem is lesznek ma eredmények?
2016. máj. 20. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!