Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van, aki Dexam nyelvvizsgát...

Van, aki Dexam nyelvvizsgát csinál most április 23. -án?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 12:40
 201/236 anonim ***** válasza:
nekem diplomám nem lesz ez miatt...és olyan kicsin múlott:-(
2016. máj. 20. 22:03
 202/236 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom akinek ne lett meg!

De nincs minden veszve,

ne adjátok fel,

Kérlek!!

Már azzal sokat tettetek, hogy megpróbáltátok!

Én már ezért GRATULÁLOK NEKTEK!

Nekem meglett.

76%

2016. máj. 20. 22:04
 203/236 anonim válasza:

Szerencsére nekem is meg lett!!! Így már csak egy államvizsga kell és meg van a diploma! *_*

Gratulálok én is mindenkinek akinek meg lett! Akinek meg nem sikerült az ne adja fel és tartson ki, meg lesz az! ;)

Sok sikert az érettségihez és államvizsgához mindenkinek! :))

2016. máj. 20. 22:17
 204/236 anonim ***** válasza:
Én nagyon izgulok, de nem merem megnézni :( A diploma múlik rajta.
2016. máj. 20. 22:49
 205/236 A kérdező kommentje:

Nézd meg,

Bízz magadban!

Szurkolok!

2016. máj. 20. 22:55
 206/236 anonim ***** válasza:
Nekem is sikerült, 64%. Jelenleg még nem fogom fel. 14 éve tanulok angolul, 1 évet éltem kint, de nem merek megszólalni egy szót sem. Egy éve nem hallottam angol szót, nem vettem kezembe könyvet. Egyszerűen nem fogom fel. Ez ép ésszel komolyan megmagyarázhatatlan. Én nem az a fajta vagyok, aki kelleti magát, hogy "jaaaj, neeeem tuuudok". Hanem komolyan, szó szerint leblokkolok, ha bármit is mondani kell és inkább szó nélkül kimenekülök a szituból. Ezzel csak szeretnék bátorítani mindenkit, hogy ne adja fel!!! Én kb. csak unatkozva, gyűlölködve, átkozódva tanulgattam az elmúlt 14 évben (szigorúan "gattam", mert a leülök, bemagolom, megtanulom igen távol állt attól amit én csináltam) de akkor ezek szerint a sok kínlódás, átkozódás között valami ragadt rám. Ezután se fogok senkivel cseverészni, és inkább hangosan magyarul magyarázom majd a külföldinek merre menjen, de sikerült és ezzel meglett a diplomám. Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült és kívánok rengeteg kitartást azoknak, akiknek most nem. A kitartás mellett pedig magabiztosságot, bátorságot, mert ez erősen hozzá tartozik. Higyjétek el magatoknak, hogy ezt a szintet megfogjátok ugorni!
2016. máj. 20. 23:04
 207/236 anonim ***** válasza:

En is gratulalok mindenkinek akinek sikerult!

Nekem is meg lett a komplex (78% a szobeli es 86% az irasbeli).

Most mar csak egy zarovizsga van hatra...na az meg egy jo kor lesz :S

Sajnalom akiknek most nem sikerult, de ahogy az elottem szolok irtak, ne adjatok fel!

Kitartast, es tovabbi jo tanulast kivanok mindenkinek akire varnak meg megmerettetesek!

2016. máj. 20. 23:23
 208/236 anonim ***** válasza:
Nekemis meglett szerencsere 80%a szobeli es irasbeli is hala a joegnek mar csak az allamvizsgam van hatra :)
2016. máj. 20. 23:26
 209/236 anonim ***** válasza:
Hajrá'
2016. máj. 20. 23:33
 210/236 anonim ***** válasza:

74% úristen nagyon örülök

És gratula mindenkinek!

2016. máj. 20. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!