Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit gondoltok másfél év alatt...

Mit gondoltok másfél év alatt meglehet tanulni perfekt angolul, ha most olyan közép szint környékén járok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 14:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

De gondolom ehhez is kell pénz... mert az önkéntes munka elvileg olyan, hogy azért nem fizetnek, de szállást adnak, de a nyelv szempontjából tényleg jó, de nekem pénzt kell keresnem.

De most talán ebben a másfél évben azért egy emelt szinten megtudom tanulni, mert az iskolának van egy bizonyos követelése a nyelvvel kapcsolatban, aminek meg kell felelni, két nyelvvizsgát kell letenni ahhoz, amit ha Mo-on nézünk akkor C1-C2 szint között mozog. Szóval 2012 januárjáig ezt a szintet kellene megütnöm, mert akkor van a felvételi. Ez most nekem olyan lehetetlenek tűnik, hogy ennyire megtanuljam, és nehezen is hiszem el, hogy meg lehet egy nyelvet ennyi idő alatt tanulni, annak ellenére, hogy suliban én voltam a legjobb, de az meg semmi sem...:S

2010. ápr. 3. 18:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne izgulj miatta. A legjobb ha kimész angol nyelvterületre. Ha ez nem megy, akkor kisebb az esélyed, hogy eléred azt a szintet. Tehát több munkát kellene belefektetned amire talán nem lesz mód. Erőltetheted ha akarod, de ne lepődj meg ha nem fog sikerülni.
2010. ápr. 3. 23:27
 13/21 A kérdező kommentje:
De már mondtam, hogy nem tudok kimenni, szóval itthon kellene megtanulnom.
2010. ápr. 4. 10:23
 14/21 anonim ***** válasza:

1. Ha nem tudsz külföldre menni most, akkor hogy fogsz tudni kimenni később?

2. Nincs kedved felfogni, hogy Magyarországon fogsz tudni megtanulni angolul úgy mint szeretnéd?

2010. ápr. 4. 20:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Helyesbítés:

2. Nincs kedved felfogni, hogy Magyarországon nem fogsz tudni megtanulni angolul úgy mint szeretnéd?

2010. ápr. 4. 20:53
 16/21 A kérdező kommentje:

Úgy fogok tudni kimenni később, hogy ha felvesznek a suliba (ha nem vesznek majd fel, akkor nem fogok tudni kimenni)A suli biztosít koleszt vagy helyet egy családnál a tanulói számára, akik hátrányos helyzetűek és/vagy külföldiek vagy az országon belül távolabb élnek a sulitól

(ezeket mind a suli intézi a külföldi diákoknak).

2010. ápr. 4. 21:06
 17/21 A kérdező kommentje:

De ha már így le kell szólni, akkor elnézést, hogy nekem nincsenek kinn kapcsolataim, elnézést, hogy jelenleg semmi pénzem sincs amihez csak úgy hozzá tudnék nyúlni, hogy kedvemre kimenjek csak úgy külföldre nyelvet tanulni, elnézést, hogy a családi helyzetem jelen pillanatban nem enged meg nekem olyan dolgokat, hogy hónapokra kimenjek csak úgy, hogy közben itthon nem dolgozok és nem keresem a sulira a pénzt!

Sajnos nem lehet mindenki annyira mázlista!

2010. ápr. 4. 21:10
 18/21 anonim válasza:

kedves kérdező! nem voltak túl kedvesek az előttem szólók. nem is értem miért nem lehet megérteni, hogy nincs mindenkinek lehetősége kimenni nyelvet tanulni...

szerintem ha szorgalmas vagy és igazán akarod menni fog !!Megoldás egy olyan tanár is, akinek az angol az anyanyelve. Sok sikert! Remélem kijutsz abba a suliba!!!

2010. ápr. 10. 09:14
 19/21 anonim ***** válasza:
54%

04-04 20:48

Ez mekkora marhaság már! Ha most valaki nem tud kimenni külföldre, abból miért következne, hogy később sem fog tudni? Ezt a logikát az út szélén guberáltad a sittkupacból?

2010. ápr. 10. 09:54
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Amúgy angoltanárt, akinek az angol az anyanyelve, olyat nem tudtam szerezni, mert nagyon drága és nem tudjuk megfizetni, de másikat találtam, aki állítólag egész jó, meg emellett a suliban is (OKJ-s képzésen) is fogok angolt tanulni, meg otthon magamtól is, de most azért majd megérdeklődjük ezt az önkéntes munkát külföldön, aztán meglátjuk, hogy lehet e vagy sem...

2010. ápr. 10. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!