Gumipók kérdése:
Valaki lefordítaná? I'm just not sure that we can slow down the pace of life now, or even that most people really want to.
Figyelt kérdés
Főleg a to zavar a végén.2016. márc. 4. 07:36
1/9 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne, hogy le tudjuk lassítani az élet ritmusát, és abban sem, hogy a legtöbb ember igazán szeretné ezt.
2/9 anonim válasza:
Èn valahogy így mondanám:
Nem vagyok benne biztos, hogy most le tudnánk lassítaki az èletünket, mèg ha a legtöbb ember azt is akarná.
Ez a lelassítani az èletet kicsit hülyèn hangzik, biztos van rá találó kifejezès.
A to az azèrt van a vègèn mert a 'want' szó mindig a 'to' kötőszóval áll. Mèg akkor is ha nem nevezed meg utána hogy mit szeretnèl. Csak simán 'want to'
3/9 anonim válasza:
Próbálkozás:
Én (csak szimplán) nem vagyok benne biztos,hogy le tudnák lassítani már az élet ritmusát vagy hogy egyáltalán,hogy a legtöbb ember (is) igazán ezt akarná (tenni) .
4/9 anonim válasza:
Bocs, benmaradt egy kis rész:
Én (csak szimplán) nem vagyok benne biztos,hogy le tudnák lassítani már az élet ritmusát vagy hogy a legtöbb ember (is)igazán ezt akarná (tenni) .
5/9 anonim válasza:
Pár napja válaszolta meg valaki a kérdést, hogy mit jelent a just.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2016. márc. 4. 10:52
7/9 anonim válasza:
Sztrogoff : Kifejtenéd bővebben, hogy mire célzol?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem célzok semmire a mondatot egy nyelvkönyvből másoltam (New Total English Pre Intermediate)
2016. márc. 4. 11:26
9/9 anonim válasza:
#7-es vagyok, Sztrogoffnak szántam a kérdést,hogy fejtse ki bővebben mire gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!