ECL alapfok vagy TELC alapfok a könnyebb?
Köszi! Olvasgattam véleményeket, hogy talán a TELC a nehezebb, viszont kíváncsi lennék, hogy más hogy tapasztalta meg. :)
Mennyi lehet a rá fordított idő, hogy sikerüljön? A munkáltatóm jelentette be pénteken, hogy jó lenne, ha május végére meg lenne és akkor nem rúgna ki..pedig magához a munkához nem kell a nyelv.
megy a zöld pacsi.
Milyen könyvet szerezzek be? Napi egy órát tudok rá szánni, ami magamtól menne, holnap pedig felhívok 1-2 tanárt, hogy vállalnának -e.
Szókincs vagy nyelvtan a lényegesebb TELC-nél? Mert ha jól néztem most, van egy csomó igeidő, de inkább az egyszerű jelen, egyszerű múlt, egyszerű jövő és a folyamatos jelen-t kell...?! És még talán az IF-es mondatokat....?! Szomorú, hogy ma már az számít intelligens embernek, akinek van minimum egy közép, de inkább felső fokú nyelvvizsgája! :(
Szerintem TELC.Érdemes áttanulmányozni a neten fent lévő leírásokat a vizsgáról.
Van egy olyan szolgáltatásuk, hogy havi pár ezer forintért hozzáférhetünk egy feladatbankhoz. Úgy célzottan a nyelvvizsgára tudunk készülni.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!