Holnap nyelvvizsgázók! Mit csináltok, hogy vagytok? :-)
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 20:11
1/46 anonim válasza:
Én is pont ma megyek. Sok szerencsét neked! :))
2/46 anonim válasza:
:) ti tudjátok mikorra lesz értékelés?
Állítólag júl 10 előtt már a bizi is kiérkezik
3/46 anonim válasza:
Úgy tudom hogy az eredmény a honlapon egy hónap múlva lesz fent
4/46 anonim válasza:
És 10 nap alatt kész lesz a bizi, és postán is megjön? :S
köszi azért a választ :/
6/46 anonim válasza:
Én is ma nyelvvizsgáztam. Hogy ment?
Az eredmények elvileg júni 20-án jelennek meg, de előfordulhat, hogy egy-két nappal előtte is felteszik (tapasztalatból). Júlis 10-ig mindenképp megjönnek a bizonyítványok, mert ahogy az oldalon is írták, ez még beszámítható a továbbtanulásba, ahova csak a bizonyítványról készült másolatot lehet beküldeni. :)
7/46 anonim válasza:
és ugye júli 10 a határidő a dokumentumok pótlására, szóval szerintem júli elején már meglesznek :) (előző voltam)
8/46 anonim válasza:
Én utólag jöttem rá, hogy a levél feletti rubrikákat üresen hagytam, nem írtam oda nevem. Az összes többi helyen ki van töltve. Az gáz szerintetek?
9/46 anonim válasza:
Hát az elég gáz, mert akkor nem tudják beazonosítani.. :D De talán majd az aláírásodból :) Reméljük... Nem mondta el a felügyelő tanár, hogy írjátok fel a neveteket? Mert neki ez is a feladata lenne
10/46 anonim válasza:
Hát rohadt gyorsan elhadarta, hogy mit hova írjunk, de alig bírtam követni. Mindegy hétfőn betelefonálok a suliba és rákérdezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!