Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Holnap nyelvvizsgázók! Mit...

Holnap nyelvvizsgázók! Mit csináltok, hogy vagytok? :-)

Figyelt kérdés

2014. máj. 30. 20:11
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Az szar lehetett.. Nálunk hál'istennek normálisan elmondott mindent és ellenőrizte is mindenkiét, hogy jó helyre írtuk-e be a dolgokat stb. Amúgy hogy mentek a feladatok?
2014. máj. 31. 22:22
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
A szóbelivel nem volt gond, a levéllel sem (bár emiatt, most lehet h buktam...), a többiről meg fogalmam sincs. Amikor gyakoroltam ezeket a feladatokat, akkor is egy csomószor azt éreztem, h fúú de jó lett aztán ilyen 10-ből 3 meg 5-ből 2 válasz lett jó. Van amikor meg tök jól sikerült. Szóval a nyelvtani meg szövegértési részről nem merek gondolni semmire...
2014. máj. 31. 22:42
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

én is tegnap nyelv vizsgáztam. szerintem közepesen volt nehéz, ami zavart, hogy a listening part 3-jának 1. hallgatása alatt végig egy zene ment, míg a csávó beszélt, kb. semmit nem hallottam az egészből...

levélnél én az önkénteskedőset választottam, remélem, hogy jól sikerült.

a szóbeli nálunk 1 órát csúszott a kiírt időpontokhoz képest, és nekem nem 1, hanem 2 párom volt, szóval hárman vizsgáztunk le egyszerre :D először kicsit megijedtem, hogy "mi lesz így?", de végülis nem volt baj. én topic-ként a "város, ahol mostanában jártál"-t választottam, a szöveg az internetes kalózkodásról szólt, a szervezősnek meg nagyon örültem, pénzt kellett gyűjteni szegény gyerekeknek.

június 20.-án kiderül, hogy ment, reméljük a legjobbakat :)

nektek milyen volt?

2014. jún. 1. 12:30
 14/46 A kérdező kommentje:
Egészen jól sikerült, bár nem akarok elkiabálni semmit. Ha a hallásutánin nem csúsztam el, akkor talán sikerül.
2014. jún. 1. 13:27
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Na jól van akkor :) Írjátok meg az eredményeket, ha megtudtátok ;) kiváncsi vagyok! nekem egyébként elég rossz érzéseim vannak..
2014. jún. 1. 16:27
 16/46 A kérdező kommentje:
Németen vagy angolon voltál?
2014. jún. 1. 16:38
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
angolon és ugyanazok voltak nekem is mint a #13-nak :)
2014. jún. 1. 21:40
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

Valaki segítene nekem abban, hogy a 05.31-ei angol középfokon a második levélnél lehetett-e reklamáló levelet írni? Én azt írtam, hogy egy 5 csillagos szállodától nem ezt vártam.

A másik kérdésem az lenne, hogyha nem írtam oda a bal felső sarokba, hogy complain és Dear Sir or Madam, akkor 0 pontot kapok az egész levélre? A problémám az volt, hogy én úgy értelmeztem, mintha referencia levelet kellene írni a szállodáról és nem voltam biztos, kell-e megszólítás. Eddig ECL vizsgán voltam, ott eleve címzés sem kell. Teljesen el vagyok keseredve.

2014. jún. 2. 13:37
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy emiatt 0 pontot kapnál az egész levélre, legfeljebb pont levonást. A megszólítás csak az egyik része a sok formai követelménynek (címzés, dátum, bekezdés, elköszönés...stb.)
2014. jún. 2. 14:09
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon köszönöm a válaszodat, reménykedem. :)
2014. jún. 2. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!