Holnap nyelvvizsgázók! Mit csináltok, hogy vagytok? :-)
én is tegnap nyelv vizsgáztam. szerintem közepesen volt nehéz, ami zavart, hogy a listening part 3-jának 1. hallgatása alatt végig egy zene ment, míg a csávó beszélt, kb. semmit nem hallottam az egészből...
levélnél én az önkénteskedőset választottam, remélem, hogy jól sikerült.
a szóbeli nálunk 1 órát csúszott a kiírt időpontokhoz képest, és nekem nem 1, hanem 2 párom volt, szóval hárman vizsgáztunk le egyszerre :D először kicsit megijedtem, hogy "mi lesz így?", de végülis nem volt baj. én topic-ként a "város, ahol mostanában jártál"-t választottam, a szöveg az internetes kalózkodásról szólt, a szervezősnek meg nagyon örültem, pénzt kellett gyűjteni szegény gyerekeknek.
június 20.-án kiderül, hogy ment, reméljük a legjobbakat :)
nektek milyen volt?
Valaki segítene nekem abban, hogy a 05.31-ei angol középfokon a második levélnél lehetett-e reklamáló levelet írni? Én azt írtam, hogy egy 5 csillagos szállodától nem ezt vártam.
A másik kérdésem az lenne, hogyha nem írtam oda a bal felső sarokba, hogy complain és Dear Sir or Madam, akkor 0 pontot kapok az egész levélre? A problémám az volt, hogy én úgy értelmeztem, mintha referencia levelet kellene írni a szállodáról és nem voltam biztos, kell-e megszólítás. Eddig ECL vizsgán voltam, ott eleve címzés sem kell. Teljesen el vagyok keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!