Holnap nyelvvizsgázók! Mit csináltok, hogy vagytok? :-)
Hát elég nagy mértékben számít a megszólítás és főleg a referencia sor. Külön ki is volt emelve, hogy írjunk megfelelő megszólítást és lezárást stb. Úgyhogy nagy a valószínűsége, hogy ez miatt meghúznak, de nem mondanám 100%-ra.. azért drukkolunk!
Lehetett panaszlevelet is írni, mert az utolsó pontban ott volt zárójelben az is ha esetleg nem voltál megelégedve a szolgáltatásokkkal
hát sajnos megvannak a kikötések, és ez a hiba amit te vétettél elég hülye hiba.. a fejlécnek már automatikusan refelxből kellett volna jönnie, és észre kellett volna vegyed hogy onnan hiányzik valami.. meg hát azért anélkül írni a levelet, hogy megszólítasz valakit.. hát.. elég érdekes.. még ha ECL-en nem is így kell..
hát talán lenullázni nem fogják a leveledet, és a minimum pontot eléred, ami azt hiszem 27 pont, ahhoz hogy átmenj. lenullázni azt hiszem csak akkor szokták ha félreérted a feladatot, olvashatatlanul írsz, vagy nem írsz elég szót.
(utolsó előtti voltam)
Igazad van, tudnom kellett volna...:-(
Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszod és ha lesz eredmény, megírom mennyi pontot kaptam.:-)
#6,7,9,11,15,17,21,23 vagyok :'D
Csak én nézegetem negyed óránként a honlapot, hátha felrakják előbb az eredményeket? :D Amikor a német nyelvvizsgámat csináltam, akkor egy nappal előbb fent voltak már, mint ahogy ki volt írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!