Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Holnap nyelvvizsgázók! Mit...

Holnap nyelvvizsgázók! Mit csináltok, hogy vagytok? :-)

Figyelt kérdés

2014. máj. 30. 20:11
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég nagy mértékben számít a megszólítás és főleg a referencia sor. Külön ki is volt emelve, hogy írjunk megfelelő megszólítást és lezárást stb. Úgyhogy nagy a valószínűsége, hogy ez miatt meghúznak, de nem mondanám 100%-ra.. azért drukkolunk!

Lehetett panaszlevelet is írni, mert az utolsó pontban ott volt zárójelben az is ha esetleg nem voltál megelégedve a szolgáltatásokkkal

2014. jún. 2. 21:22
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy meg fognak buktatni, mert a fejléc nem lett jó. Nagyon bánt, mert a többi feladatom meg érzem, hogy jó lett és maga a levelem is. Tudom, hogy én voltam figyelmetlen, de ha ilyenért buktatnak, akkor senki ne mondja, hogy a nyelvvizsga megléte a nyelvtudást tükrözi, ill. annak nem léte a nyelvtudás hiányát.
2014. jún. 2. 23:29
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

hát sajnos megvannak a kikötések, és ez a hiba amit te vétettél elég hülye hiba.. a fejlécnek már automatikusan refelxből kellett volna jönnie, és észre kellett volna vegyed hogy onnan hiányzik valami.. meg hát azért anélkül írni a levelet, hogy megszólítasz valakit.. hát.. elég érdekes.. még ha ECL-en nem is így kell..

hát talán lenullázni nem fogják a leveledet, és a minimum pontot eléred, ami azt hiszem 27 pont, ahhoz hogy átmenj. lenullázni azt hiszem csak akkor szokták ha félreérted a feladatot, olvashatatlanul írsz, vagy nem írsz elég szót.

(utolsó előtti voltam)

2014. jún. 3. 00:06
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, tudnom kellett volna...:-(

Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszod és ha lesz eredmény, megírom mennyi pontot kaptam.:-)

2014. jún. 3. 00:17
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

#6,7,9,11,15,17,21,23 vagyok :'D

Csak én nézegetem negyed óránként a honlapot, hátha felrakják előbb az eredményeket? :D Amikor a német nyelvvizsgámat csináltam, akkor egy nappal előbb fent voltak már, mint ahogy ki volt írva.

2014. jún. 19. 13:42
 26/46 A kérdező kommentje:
Nem, én is egész nap a honlapot frissítgetem. :D
2014. jún. 19. 20:49
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
#5 vagyok. Épp most kérdezgettem szüleimet, hogy a 15:00 még nem számít esti órának? :D
2014. jún. 20. 15:23
 28/46 A kérdező kommentje:
Nézzétek az emaileket is nézzétek! Már jött egy értesítő, de úgy tudom, az eredményről is küldenek majd.
2014. jún. 20. 15:44
 29/46 A kérdező kommentje:
Hoppá, kicsit sok lett a "nézzétek"... :)
2014. jún. 20. 15:44
 30/46 A kérdező kommentje:
Kinn vannak az eredmények... De beenged valakit az oldal? Mert engem nem, hiába adom meg helyesen az adataim.
2014. jún. 20. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!