Véleményetek szerint melyik nyelvvizsga (német, alapfok) könnyű/nehéz?
Nézelődöm én is, de szívesen olvasnám mások tapasztalatait is. (Diplomához kellene egy alapfokú...)
Köszönöm a válaszokat. :)
Elsőnek: nem mondod, komolyan? Naháááát. Nem is tudtam eddig. Micsoda meglepetés. - Köszönöm, de nem tettem fel olyan kérdést, amire válaszoltál.
Második: Köszi, igen, tudom, hogy könnyű, de csak 2 hónap tanulást szánok rá, ezért keresem a legkönnyebbet.
Nem szeretem a német nyelvet, de ezt tanultam középiskolában 4 évig, így ebből vizsgázni tűnik a legcélravezetőbbnek.
Köszi. :) Nem tartom egyszerű nyelvnek én sem, ezért érdeklődtem volna, hogy melyik vizsgát könnyebb letenni. Nem akarok sok időt belefektetni.
(Tudom, hogy másokat egyszerűbb ostobának nézni, és nem mást feltételezni, de oka volt annak, hogy miért az alapfokot kérdeztem. Aki rájön, az kap zöldet :D )
Most komolyan? Angol. Középfok. Hát ki kérdezett erről?! Én ugyan nem.
Magyartanár leszek, de ennyi embert, aki nem bír szöveget értelmezni?! Hihetetlen. Semmi olyat nem kérdeztem, amire válaszoltatok.
Csak szerettem volna tapasztalatokat/véleményeket olvasni német alapfokú nyelvvizsgákról.
Köszönöm szépen a tanácsokat. Nagyon hálás lennék egy érdemi hozzászólásnak. :)
Nagyon kevés ember csinál németből alapfokú nyelvvizsgát... Ebből adódóan kicsi a valószínűsége, hogy pont olvassa ezt egy olyan.
De miért nem töltesz le egy feladatsort, és győződsz meg te magad arról, hogy milyen nehéz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!