Van értelme egy alapfokú vizsgának? Ha nincs akkor miért lehetőség?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 15:49
1/2 anonim válasza:
Nincs értelme, ha tanuló vagy. A felvételin nem jár érte többletpont. Ez csak annyit bizonyít, hogy van közöd a nyelvhez. Egyes munkaterületeken egy alapfokú nyelvvizsga fizetés emelést is eredményezhet, de csak akkor ha a nyelv hozzátartozik a mindennapi munkához.
2/2 anonim válasza:
1. Van, ahol ezt kérik a diplomához (egyenlőnek minősül náluk egy közép felével).
2. Tudod, hogy hol állsz a nyelvtanulásban + vizsgatapasztalat.
3. Sok munkahelyen akkor is fizetnek érte nyelvpótlékot, ha soha nem használod, és esetleg már egy szót sem tudsz belőle.
4. Az önéletrajzodon is dob egy picit.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha tudod és megengedheted magadnak, mindenhez szerezz papírt... Én anno az iskolában letehettem volna német alapfokot, de nem tettem, mert minek, pedig most kapnék érte nyelvpótlékot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!