Erős alapfokú angollal mennyi esély van most elhelyezkedni Londonban? Milyen munkákra van lehetőség? Érdemes nekivágni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 20:56
1/7 anonim válasza:
Legalja munkához (mosogatói, gyorséttermi konyhai munkához) elég az alapfok, aztán később még úgyis fejlesztheted a nyelvtudásodat (plusz munka közben is rád ragadnak szavak).
2/7 anonim válasza:
Igaz,én nem Londonban élek,de gyenge angol tudással egy katonai cégnél dolgozom mint forrasztó, meós..
Londonban túl sokan vannak akik tudnak jól angolul,és akár mosogatni is elmennek.
3/7 anonim válasza:
Én a mai napig állítom, hogy gyenge angollal nekivágni nem érdemes, mert a minimálbérből Angliában, főleg Londonban csak nehezen jössz ki, és egyáltalán nem lesz jobb az életed, mint otthon. Sőt, rosszabb lesz, mert saját lakást minimálbérből nem tudsz bérelni Londonban, osztozkodni pedig felnőttként nekem nem jön be.
4/7 anonim válasza:
Mi az, hogy erős alapfok? Nálam ez a kettő üti egymást.
5/7 anonim válasza:
Igaza van az előttem írónak! Milyen a VALÓDI nyelvtudásod? Mert azt tapasztaltam, hogy amit otthon érzel tudást, az idekinn a felét éri.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem ezt írták: Egyszeru irott anyagot el tud olvasni (es megerti), lassu es artikulalt beszedet megert, egyszerubb kerdeseket fel tud tenni es egyszeru kerdesekre tud valaszolni, de ki kell gondolnia, amit mondani/kerdezni akar. Beszelgetesben nemigen tud reszt venni, telefonon nem tud ugyeket intezni es problemat jelent neki a kulonfele akcentusok megertese. Szemelyesen el tud intezni hivatalos ugyeket, pl bankszamlanyitas, munkara jelentkezes stb.
2012. júl. 23. 23:31
7/7 anonim válasza:
És kik írták ezt? Ha valamelyik "munkaközvetítő" ügynökség, leírnád a nevüket? Írni, olvasni kevésbé kell majd (legalábbis mosogatás stb. melóknál), a beszédedet is megérthetik, ha nagyon akarják, viszont nem fognak lassan, tagoltan beszélni, hanem kb. így: http://www.youtube.com/watch?v=vUvacf0UVVU&feature=player_em..
Nézd végig, sőt ajánlom az egész filmet már csak az angol kiejtés miatt is.
Légy őszinte magadhoz, megérted-e az ehhez hasonló szövegelést vagy sem, mert inkább erre számíts mint mondjuk a Headway-ben hallott színészekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!