Miből áll a Telces alapfokú nyelvvizsga B1?
Figyelt kérdés
már kétszer nekifutottam a középszintnek elsőre meglett a szóbeli de az írásbeli nem akar összejönni, mivel szorít az idő és a továbbtanulásomhoz elég az alapfokú is inkább megpróbálnák egy komplex alapfokot angolból valaki letudná írni hogy milyen feladatok vannak szóbelin és írásbelin ?2014. febr. 17. 16:57
1/2 anonim válasza:
20 Teszkérdés
Magnóhallgatás
Szövegértés
Levél vagy email írás
2/2 anonim válasza:
Az írásbeli feladat típusok ugyanazok, annyi különbséggel, hogy a levélnél nincs választási lehetőséged, egy van és kész, de az általában könnyed téma, én tavaly tavasszal voltam és azt hiszem egy családi nyaralásról kellett írni.
Szóbeli rész: szokásos bemutatkozás, aztán egy kapott szövegről kellett beszélni, véleményt formálni (nekem olyasmi volt, hogy mi az előnye ill. a hátránya az otthoni munkának ill. ha rendesen munkahelyre kell bejárni), majd egy szituációs feladat (egy tanár születésnapjára kellett ötletelni, hogy legyen-e buli, milyen ajándék, stb.)
Egyébként itt egy részletes leírás a vizságról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!