Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kamaszok! Mennnyire/milyen...

Kamaszok! Mennnyire/milyen szinten tudtok angolul? 13/L

Figyelt kérdés

Sziasztok,kíváncsi vagyok más kamasz mennyire beszéli

az idegen nyelvet (és mióta) (:

Én most tettem le a középfokút és nemsokára megyek

a felsőfokúra.7.es vagyok.

Ez melett majd spanyolt szeretnék tanulni ,ha nem

lesz lehetőségem akkor franciát.Németet semmi kép nem szeretnék.Heti 3 angolórám van és heti egy magán órám.

A szüleim nem beszélnek semmilyen nyelvet (magyaron kivül)

Ti,hogy álltok a nyelvel?A szüleitek tudnak angolul?

2010. márc. 26. 17:08
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Az,hogy keresztanyummal sokat vagyok.nagyon sokat.

Minden ismeröse angol.Nem fogok magyarázkodni.Az,hogy te nem vagy biztos az egy dolog és meg igen.

Egy olvasás után megtanulom a verseket/szavakat

ami nehéz azt többször elolvasom és megvan tanulva.

Csupán egy kérdés volt.

2010. márc. 30. 14:29
 32/41 anonim ***** válasza:

büszke lehetsz magadra, ha valóban ilyen könnyen tanulod a nyelveket.. idővel csak kamatozni fog a tudásod.

azt viszont én sem akarom elhinni, hogy 13 évesen már a kezedben volt a középfokú nyelvvizsgád.. nem a tudásodat kérdőjelezem meg a többiekkel együtt, hanem az a bökkenő, hogy Magyarországon 14 év alatt semmilyen államilag elfogadott nyelvvizsgát nem lehet tenni.. max készülsz rá, esetleg egy ifjúságit tehettél, de ez nem egyenlő azzal, amit állítasz.

8.-ban már jelentkezhetsz vizsgára, de nem te lennél az első, akinek 14 évesen felsőfokja van, megnyugtatlak.. mindenesetre hajrá...

jah, hogy a kérdésedre válaszoljak is, 12 éve tanulok németet, felsőfokúm van belőle (ÖSD) és készülök a felső angolra is, azt 6 éve tanulom, azt hiszem ECL-re megyek majd. :)

2010. márc. 31. 15:37
 33/41 A kérdező kommentje:

Hát akkor nem tudom.Faluban élek,biztos vagyok benne,hogy

ezt tettem le!!

Azért ennyire hüly_ nem vagyok,hogy ne tudjam mi miatt

hánytam 4 napig,mert izgultam nagyon!

Akkor lehet,hogy becsaptak vagy én nem tudom.De szerintem

nem engem kéne hibáztatni,hogy letettem 13 évesen a

középfokút angolból.Nem kell nyugtatni

oszt.társam 4 nyelvet beszél!

magyar,német,francia,angol.

Az anyukája csak angolul beszél hozzá.

Az apukája csak franciául beszél hozzá.

A suliba meg magyarul kell beszélnie.

Németet meg a suliban tanul,mert ezt az egy nyelvet

tudta csak választani.

Szóval tudom,hogy jóval okosabb emberek/fiatalabb is

vannak nállam.Egyetlen egy szóval nem mondtam,hogy

én vagyok egyedül ilyen.KÖSZ.

2010. márc. 31. 16:21
 34/41 anonim ***** válasza:
Hol vizsgáztál?
2010. ápr. 3. 18:42
 35/41 A kérdező kommentje:

Nem tudom mivolt a neve majd megkérdem anyut.

Egyébként ugy volt,hogy volt egy asztal és

3.an ültek ott (szóbeliztem) és akkor kérdezgettek

meg ilyenek.És két férfi és egy nő volt.

2010. ápr. 4. 10:06
 36/41 anonim ***** válasza:

A nyelvvizsga írásbeli (szövegértés, nyelvtan, levélírás) és szóbeli (beszélgetés és magnóhallgatásos feladat) részekből áll. Csak akkor kapsz komplex nyelvvizsgát, ha mindkét részt megcsinálod.. Ha csak az egyikre mentél, akkor csak A vagy B részt kaptad kézhez. A lényegen egyébként nem változtat, én gyanítom, hogy ifjúságit csináltál, ami max önbizalmat ad a nyelvvizsgázással kapcsolatban, érni önmagában nem ér semmit.

Nyisd ki a bizidet és onnan másold be a nyelvvizsga nevét (origó, ecl, telc, euro, pannon...) A szóbelin amúgy tételt, képet kell húzni és arról kell beszélni és szituációs feladat is van

2010. ápr. 4. 13:58
 37/41 anonim ***** válasza:

1.falun nem is nagyon lehet nyelvvizsgázni

2.ha mégis lehetne,akkor sem tudnának becsapni ott,attól hogy falu...

3.ez biztosan ifjúsági volt,ahol ahogy én tudom nincsenek is szintek hogy alapfok,középfok,ilyenek.

4.milyen felsőfokúra készülsz te?hát nemtudom érdekes.

2010. ápr. 7. 16:17
 38/41 anonim ***** válasza:

simán meg lehet tanulni angolul így bár szerintem sem teljesen igaz ez a nyelvvizsga...

nekem volt egy osztálytársam,aki 3éves koráig Angliában élt és utána haza jöttek Mao-ba.Mivel az anyja angol ezért itt lakott,csak nyáron ment ki,de akkor egész végig kinnt volt.Neki az apja élt kinnt és folyamatosan tanította.Szinte anyanyelvi szinten beszélt angolul 13 éves korában.Tavaly kiment Angliába tanulni,mert focista akar lenni.Beszéltem az anyjával és azt mondta,hogy semmilyen nyelvi nehézséggei nincsenek kivéve a nyelvtant,mert az kicsit nehezebben megy nki.DE mondom,ő 3 éves koráig kinnt volt szóval ő először angolul tanult meg és ez azért szerintem számít.És amugy az ifi nyelvvvizsga tényleg nem nagyon számít,mert akkor mindenki azt akarná letenni fiatalon.És már csak azért sem hiszem,hogy neked sikerült volna a felnőtt középfok,mert van aki több évig tanulja még az iskolaévek után a nyelvet és még ugyis éppen,hogy átmegy.Nemhogy egy gyerek.Igaz még én is gyerek vagyok,de a lehetö legtöbbet beszélek angolul van amikor angolul nézek filmeket felirattal,vagy magyarul,de angol felirattal,hogy tanuljam a nyelvet,mert az egyetemet amerikában szeretném elvégezni.Szerencsére nagyon könnyen megy nekem is az angol,mert ha tanulok hanem,mindig 4-5 lesz a dolgozatom:)[TZ].

Szerintem ha ennyire könnyen meg a nyelv akkor próbálkozz először alapfokkal és csak utána a többivel.:):)

2010. ápr. 7. 17:27
 39/41 anonim ***** válasza:

előző!

fölösleges alapfokot tenni, utána közepet és így haladni a sorban! Ez mind csak idő és pénz pocsékolás. Ha betölti a 14-et, próbálja meg letenni a felsőfokot.. Kíváncsi lennék milyen érveket hoz majd fel 1-1 komolyabb témában (globális problémák, etnikai kérdések, politika, válság) mert felsőfokon komoly dolgokról kell véleményt mondani, komoly szókincset igényel és nem utolsó sorban tapasztalatot.. egy 14 éves ne akarjon még olyan dolgokról beszélni, melyeket nem is ért szellemileg. Írásbelin is komoly szöveg van, a levélen is nagy hangsúly van, a magnó sem könnyű... persze le lehet tenni, de 14 évesen, hiába 5-ös a bizi, az még kevés. Majd középiskolában, ha napi szinten foglalkozik vele, nyaranta kimegy, majd akkor nekiugorhat, akkor talán sikerülhet is

2010. ápr. 7. 22:06
 40/41 anonim ***** válasza:

Azért mondtam neki,hogy megismerje,hogy milyen egy nyelvvizsga.mármint ami nem ifi.

amugy szerintem ha mellette tanulja a spanyolt akkor még nehezebb lesz,mert a spanyol és az angol ég és föld[szerintem.amugy apám spanyol.].

2010. ápr. 10. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!