Kamaszok! Mennnyire/milyen szinten tudtok angolul? 13/L
Sziasztok,kíváncsi vagyok más kamasz mennyire beszéli
az idegen nyelvet (és mióta) (:
Én most tettem le a középfokút és nemsokára megyek
a felsőfokúra.7.es vagyok.
Ez melett majd spanyolt szeretnék tanulni ,ha nem
lesz lehetőségem akkor franciát.Németet semmi kép nem szeretnék.Heti 3 angolórám van és heti egy magán órám.
A szüleim nem beszélnek semmilyen nyelvet (magyaron kivül)
Ti,hogy álltok a nyelvel?A szüleitek tudnak angolul?
Majdnem 10 éve tanulok angolul, felsőfokút már leraktam. Most fogok kimenni pár hónapra Angliába:)
Spanyolt tanulok még, abból most fogok középfokra menni:)
Anyukám és apukám is sok nyelvet beszélnek, angolt is.
15L
Nagyon irigyellek benneteket, kedves előző illetve kérdező. Én csak németet tanulok az iskolában, bár ott elég gyatra az oktatás, így jóformán angolból és németből is csak itthon képzem magamat ... Angolt körülbelül 3 éve kezdtem el itthon is tanulni, nem intenzíven, csak "kényszerből"... Érteni akartam például egyes játékokat, kifejezéseket, aztán szép lassan már elértem arra a szintre, hogy kevésbé bonyolult angol nyelvű sorozatokat már hallás alapján értek, feliratot meg folyékonyan olvasok... a nyelvvizsga még hátra van, sajnos eléggé be van táblázva a nyaram, ha idén nem is, de jövőre mindenképpen bevállalok egy gyorstanfolyamot nyelvvizsgával egybekötve.
Nekem elég a középfok, bár ki tudja (:
Németből szintén, bár az némileg nehezebben megy, - furán hangzik-, de szerintem épp azért, mert iskolában tanultam.. az angolt sokkal jobban tudom alkalmazni pl. miközben fórumozok vagy chatelek, mint a németet..
Később szeretnék még vagy franciát, vagy oroszt tanulni.. de az is lehet hogy valami könnyebbet nézek inkább, mert ez a kettő elég macerás ahogy elnézegettem (:
13/F, és gratulálok amúgy gratulálok a nyelvvizsgátokhoz (:
Köszi, kedves utánam író 13 éves fiú:) Aranyos vagy:)
Az előtted író vagyok:D
:) Angliába amúgy "miért" mész ki?
Nyárra, gyakorolni a nyelvet? Esetleg cserediákként? Netán hozzátartozód él ott?
óóó....de jó nektek :)gratulálok a nyelvvizsgádhoz! :)
én most fogok érettségizni angolból, németből.... félek tőle...igaz, a német az megy, 9 éve tanulom és mindig jó tanáraim voltak. az angol viszont neccesebb, mert csak 4 éve tanulom, ráadásul az angol tanárunk...hát....nem igazán tud tanítani... :S próbálok itthon tanulgatni magamtól, de nem sok sikerrel, mert nincs aki beszéljen velem angolul, és gyakorlófeladataim sincsenek...
anyum tud valamennyire oroszul, meg egy picit németül, de már nem sok mindenre emlékszik :)
egy a lényeg, nem igazán tudok angolul... :D
18/l
7 éve tanulom és a tesi, a rajz meg a nyelvtan mellett ez az egyetlen tantárgy amit igazán vágok :D 3x voltam dicséretes, és 1x csúszott be egy 4-es:D
Ja, és Londonban mindenki értette hogy mit szeretnék.
1x égtem be amikor itt járt egy csaj Pesten, és kérdezte h nincs-e vhol a környéken vmi jó hely, aztán nem tudtam elmagyarázni:P
14/F
Gratulálok mindenkinek (:
Aki most készül a vizsgára annak pedig sok-sok sikert
kívánok :)
Hát Angliában él keresztanyukám és hozzá megyek ki..
És ő egy szót nem szól hozzám magyarul és ha én magyarul
szolók hozzá,akkor ugy teszmintha megse szólaltam volna (:
Anyuékkal ez volt a kikötés,hogy kifizetik a jegyet,
zsebpénzt ,de akkor angol beszéd és sokat vagyok emberek
között és beszélgetek velük..
Mondjuk ez nem nehéz,mivel k.anyukám hotelben dolgozik
szóval elég sok emberrel tudok beszélni/barátkozni.
Én meg már húzzni nem akartam..biztos voltam magamban.
szerintem ez a lényeg,sok gyakorlat és magabiztosság.
Köszi a sok választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!