Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kamaszok! Mennnyire/milyen...

Kamaszok! Mennnyire/milyen szinten tudtok angolul? 13/L

Figyelt kérdés

Sziasztok,kíváncsi vagyok más kamasz mennyire beszéli

az idegen nyelvet (és mióta) (:

Én most tettem le a középfokút és nemsokára megyek

a felsőfokúra.7.es vagyok.

Ez melett majd spanyolt szeretnék tanulni ,ha nem

lesz lehetőségem akkor franciát.Németet semmi kép nem szeretnék.Heti 3 angolórám van és heti egy magán órám.

A szüleim nem beszélnek semmilyen nyelvet (magyaron kivül)

Ti,hogy álltok a nyelvel?A szüleitek tudnak angolul?

2010. márc. 26. 17:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
Na jó megtöröm a jeget , én alig tudok angulul épp h a számitogépen értem a kifejezéseket , sztem ennek az az oka h utálom az angoltanárt és ő is utál engem = minden órán szivat beszól stb sztem iskolába nem nagyon lehet megtanulni nyelveket . Felvidéken élek ugyhogy sk-tis kel tanulni , hát azt se iskolába tanultam .
2010. márc. 27. 14:22
 22/41 anonim ***** válasza:
69%
bocsi hogy kötekedek,de én most akartam letenni a német alapfokút 13 évesen,és nem lehetett mert 14 év alatt nem lehet nyelvvizsgázni...és én 7.éve tanulom a németet,heti 5 sulis óra és 2 magán óra,és most mertem csak volna bevállalni az alapot,nekem kicsit sántít ez a felsőfokú...most gondolom jön nagyba a lepontozás de szerintem ez az igaszság
2010. márc. 27. 21:24
 23/41 anonim ***** válasza:

A sok játéknak meg feliratos filmnek köszönhetően amint töltöttem a 14-et letettem a középfokot, egy évre rá a felsőt.

16/F

2010. márc. 28. 01:21
 24/41 anonim ***** válasza:

Amerikaban szulettem es nottem fel, ugyhogy eleg jol beszelek angolul:)

16/L

2010. márc. 28. 09:58
 25/41 anonim ***** válasza:

Nekem is sántít egy kicsit ez a dolog...Felsőfokon beszélem az angolt, de nem mehetek még felsőfokút letenni mert nem töltöttem be a 16-ot/18-ot....most hirtelen nemtudom mennyinek kell lenni.

15/L

2010. márc. 28. 13:23
 26/41 anonim ***** válasza:
21:24 vagyok.egyértelmű hogy ez egy kamukérdés,azért írtad ki hogy dicsérgessünk hogy 3 óra mellett 13 évesen felsőfokút teszel le...aha persze.
2010. márc. 28. 15:53
 27/41 A kérdező kommentje:

Nekem teljesen mindegy hiszitek vagy sem.

Sántit?Sántitson.

Keresztanyukám anyanyelvi szinten beszél angolul.

20 éve kint él.

2010. márc. 28. 19:56
 28/41 anonim ***** válasza:
21:24,15:13 vagyok.nem a keresztanyukád volt a kérdés,azt én elhiszem,hanem hogy 14 éves nyelvvizsga korhatár és heti 3 óra mellett 13 évesen középfokúd van,és felsőfokúra készülsz...valld be az igazat,ne hülyítsd a népet.mondom én angol tagozattal,2 magánórávl alapra mennék...ha nem lenne a korhatár:/
2010. márc. 29. 17:57
 29/41 anonim ***** válasza:

13:23 vagyok

Nekem is anyanyelvi szinten beszéli a keresztanyukám az angolt. Sőt a franciát is. És? sokra megyek vele.

Én már 4 éves korom óta heti 5 órában (most már 7) tanulom az angolt. Meg latint, németet, és franciát. Mégsem érzem úgy hogy 100%-osan biztosan letudnám tenni a felsőt. -.-

2010. márc. 29. 21:20
 30/41 anonim ***** válasza:
C2, 9 éve, 18F, nem tudnak
2010. márc. 29. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!