Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítaná nekem valaki az...

Lefordítaná nekem valaki az alábbi amgyar idézeteket Mexikói-Spanyol nyelvre?

Figyelt kérdés

Ezenkívül még megköszönném ha írnátok Mexikói-Spanyol Szleng kifejezéseket jelentéssel együtt.

"az akarok lenni, ami akkor voltam, mikor az akartam lenni, ami most vagyok"

"olyanná tőn engem e nyugtalan vad mely elűzött ama vidékre ahol a nap hallgat"

"utazásod még nem ért véget.. ..nem változtathatod meg a sorsod.. senki sem tudja"

"valkűrök vezetnek a szivárvány híra lépek a kapu kitárul büszkén lépek rajta át"

2010. márc. 24. 07:23
 1/4 anonim ***** válasza:
nehéz dolgot kérsz hiszen ezeket többféleképpen is le lehet fordítani, mindenesetre ha lesz időm vele elszórakozni, elküldöm neked emailben
2010. márc. 24. 08:56
 2/4 anonim válasza:
Egy mexikói szlenget tudok neked írni: "lana" = pénz, ez nagyon mexikói és nagyon szleng. A fordításban nem tudok segíteni ez meghaladja a képességeimet.
2010. márc. 24. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:
lingofriends.com - itt keress valakit, aki tud spanyolul és magyarul is. Másik lehetőség, hogy megkeresed ezeknek az idézeteknek a forrását, és ha megjelentek ezek az írások spanyol nyelven is, akkor vagy megkeresed neten a nyomtatott verziót, felveszed a kapcsolatot egy spanyol emberrel, aki megnézheti neked a spanyol kiadásban, vagy esetleg te magad megkeresed a spanyol nyelvű könyvet, amelyben az adott kifejezés található (ez utóbbi esetében talán segíthet az Országos Idegennyelvű Könyvtár, ha pesti vagy).
2010. márc. 24. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:
:) Mindhárom válaszolónak nagyon szépen köszönöm :)
2010. márc. 24. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!