Melyik filmmel gyakorolhatom legjobban a brit angolt?
Tippeket várok, filmcímeket, esetleg tapasztalatot.
Köszönök minden választ!
Nem tudom miért pont a brit angolt akarod gyakorolni, szerintem ugyan mindegy a kiejtés, megértik azt mindenütt.
Bármelyik filmet leszeded (már amelyikhez nincs odaírva hogy SPANISH vagy ITALIAN meg ilyenek) az angol oszt jó.
Vagy kereshetsz is közülük direkt angliai filmet, ha tudod a címét.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Természetesen a dél-angliai kiejtést preferálom. :)
Én is a Blöff-re gondoltam.
öhm harry potter?? én amikor először megnéztem eredetiben szakadtam a röhögéstől, olyan furán beszéltek :):) aztán még van egy szerintem tök jó film az Angus, Thongs and Perfect Snogging (inkább tinilányoknak való, én az vagyok :)) akor van a holiday c. film. ennek kb a fele szereplője british, szóval lehet nem teljesen ideillő. öööö van még a wimbledon, asszem ez teljesen brit. what a girl wants- a főszereplőn kívűl kb mindenki angol benne.
ja és persze a titanic :D:D
ezek közül csak az első kettőt néztem meg angolul, de garantáltan brit kiejtés :) igeeen tudom eléggé csajos filmek, de csak ezeket találtam, amik angolok.
SKINS <3
sorozat, de a legjobb angolt beszélik benneXD
Sztarom a parom- ott istenien kijon a brit es az amcsi angol kozotti kulonbseg, es mivel zomeben britul meg a csevej jol tudod gyakorolni.
Aztan Bridget Jones.
Meg Harry Potter.:)
En ezeket nem vagyok hajlando megnezni magyarul, mert annyira jo az eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!