Lefordítanátok nekem ezt a rövid szöveget?
Sziasztok! Van egy példaképem, akitől szeretnék kérni egy autogramot, csak ép nem tudok angolul. Nem világsztárról van szó, így reménykedem, hogy esetleg kapnák választ. Szóval a szöveg valami ilyesmi lenne:
Kedves (név)
Te egy igazi példakép vagy számomra. A legtöbb meccsedet láttam, és mindig szurkoltam a győzelmedért. Hihetetlen, amit elértél a sportban. Egy igazi legenda vagy, és egy álmom válna valóra, ha küldenél nekem egy autogramot.
Mély tisztelettel!
(saját név)
Dear ...
You are a true role model to me! I've seen most of your matches and I was always rooting for you to win!
It's amazing what you've achieved in sports. You are a real legend and my dream would come true if you sent me an autograph.
Sincerely
...
Dear ....,
You are a true role model for me. I've seen most of your matches and I've always rooted for you to win.
It's really awesome you've achieved in your sport. You are a genuine legend and my dream would come true if you sent me your autograph.
xoxo
.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!