Hogy sikerült a mai (nov.21) Telc nyelvvizsga, főleg az írásbeli érdekelne, mert én csak azt csináltam?
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 13:18
21/44 anonim válasza:
miért, kötelező a nyelvvizsga? én elvileg nyáron diplomázok, szóval nekem ahhoz kell, de csak kb. 2 hetet tudtam tanulni rá, de elvileg jó vagyok angolból, szóval remélem a legjobbakat. ezek szerint neked is a felvételiig kell (én mesterképzésre megyek tovább, de ugyanaz a határidő és a ponthirdetés), ha neadjisten nem sikerül elsőre, még tudunk menni bőven, ne félj :)
22/44 anonim válasza:
En most vagyok végzős a gimiben,es azért kell a vizsga,mert különben nem lesz meg a pontom,én a közigazgatásra szeretnék tovabb menni,pesrze nem annyira vészes a pont,de nagyon félek az egész érettségi hisztitől :( remelem azért sikerül elsőre bekerülnöm ....Köszi a biztatást :)
23/44 anonim válasza:
Sziasztok!
Az első feladatnál leírnátok, hogy mik a jó megoldások?
Vagy ha a többire valaki emlékszik, szívesen fogadom a többit is ;-) Köszi!
24/44 anonim válasza:
Jaaj ,ti már izgultok??? En nagyon,kinek mi a véleménye a vizsgáról most,h eltelt egy kis idő?
26/44 anonim válasza:
Én is nagyon félek:( Már másodszor voltam vizsgázni és félek, hogy most se sikerült...:(
27/44 anonim válasza:
én is nagyon félek,kb az órákat számolom péntek estig,de a legjobbakat remélem :(
28/44 anonim válasza:
Már nem kell sokat várnunk... Amúgy aki volt már: hány órakor várható az e-mail?
29/44 anonim válasza:
és tuti, hogy nem teszik fel hamarabb? én már nézegetem :D
30/44 anonim válasza:
aki írta, hogy másodjára volt, hogy lesznek meg az eredmények? ha megnyitom és ránézek, egyből látni fogom, vagy még számolgatni kell a pontokat? hogy néz ki a felület ? név nélkül tudnál csinálni róla képernyőképet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!