Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy sikerült a mai (nov.21)...

Hogy sikerült a mai (nov.21) Telc nyelvvizsga, főleg az írásbeli érdekelne, mert én csak azt csináltam?

Figyelt kérdés

2015. nov. 21. 13:18
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Szerintem is az üzemanyagos hülyeség volt nehéz,nem emlékszem hova mit írtam,de nem jókat szerinte. Úgy gondolom nekem mennem kell majd még egyszer. A levélírásnál a másodikat a panaszkodást írtam, az előzőnél valahogy nem jutott eszembe semmit amihez értenék. Az a baj,hogy én lassú fajta vagyok és agyalok sokat mielőtt nekifogok a feladatoknak és azokon is gondolkodom többször,hogy hogy is írjam. Emiatt nehéz nekem a Telc. Ja és a levélnél sajnos a 3. szempontra már nem volt időm, hogy kifejtsem.
2015. nov. 21. 16:33
 12/44 anonim ***** válasza:
Tudja vki,hogy az utolsó autós nyelvhelyességnél a megoldásokat? Én is elrontottam szerintem párat,d3 nagyon nem akarok ismételni,en az utolsóra rising up-ot írtam
2015. nov. 22. 11:13
 13/44 anonim ***** válasza:
A complaint nekem is stimmelt,de az jó,hogy becoming overheated? Vagy hogy a required szerelést,az a másokdik vagy 3.volt
2015. nov. 22. 11:13
 14/44 anonim ***** válasza:
Az az autós feladat szerintem is nagyon nehéz volt... Örülök ha abból egyet is jó helyre írtam.
2015. nov. 22. 13:02
 15/44 anonim válasza:
Valaki el tudná magyarázni, hogy az írásbelinél hogyan van a pontozás? Mármint hogy melyik feladat mennyi pontot ér... Nem nagyon értem :/
2015. nov. 22. 16:20
 16/44 anonim ***** válasza:
60%-ot kell elérni a szövegértéseknél,a nyelvhelyességnél elég a 40 is
2015. nov. 22. 16:24
 17/44 anonim ***** válasza:
nem kell 40% a nyelvhelyességen, a reading 3 feladatának, és a 2 language elements feladatának kell összesen 60%-nak lenni, ezen belül a reading minimum 40%, language elementsnél nincs kikötés.
2015. nov. 22. 16:43
 18/44 anonim ***** válasza:

[link]

itt ha kiválasztod a b2-t, akkor látsz egy táblázatot, ott le van írva, minél mennyi a minimum

2015. nov. 22. 16:50
 19/44 anonim ***** válasza:
a required nekem is az elején volt, és az overheat elé is azt irtam. :) akkor eddig már 3 stimmel vajon? :D
2015. nov. 22. 17:10
 20/44 anonim ***** válasza:
Jaj szuper :) kb több,mint 1 éve erre készülök,és mellette magyarból fogok emeltezni,kiakadok,ha nem sikerül,mert akkor 1 évet bisztos halasztanom kell az egyetemnel :'(
2015. nov. 22. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!