Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy sikerült a mai (nov.21)...

Hogy sikerült a mai (nov.21) Telc nyelvvizsga, főleg az írásbeli érdekelne, mert én csak azt csináltam?

Figyelt kérdés

2015. nov. 21. 13:18
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:

Én kifutottam az időből és a levelet nem tudtam befejezni, elfelejtettem elbúcsúzni, odaírni,hogy yours faithfully és szerintem a 3 megadott szempont közül csak kettőt írtam.

A nyelvtani sem volt könnyű, ami a kocsikról szólt.

2015. nov. 21. 13:19
 2/44 anonim ***** válasza:

szerintem a reading most könnyebb volt, de a grammar nehezebb, listening meg a szokásos, csak eddig én fejhallgatóval csináltam otthon, szóval szar volt magnózni.

az első levélnél ugye szereplőként kellett jelentkezni a showba?

2015. nov. 21. 15:37
 3/44 anonim ***** válasza:
szerintem max 1-2 pontot vonnak le csak az elbúcsúzás miatt. írtál bele esetbeg mást, amit beleszámolhatnak harmadik szempontnak? melyikről írtál?
2015. nov. 21. 15:38
 4/44 anonim ***** válasza:
100%

Igen. "Talent wanted" - Tehetség kerestetik

Én is azt választottam :)

2015. nov. 21. 15:45
 5/44 anonim ***** válasza:
Amúgy a második language elements volt nehezebb szerintem.
2015. nov. 21. 15:49
 6/44 anonim ***** válasza:

köszi, most megnyugtattál. :) szerintem az könnyebb volt kicsit.

igen az üzemanyagos hülyeségtől kettéállt a szemem :/ általában az itthon mindig 100% lett, most meg passz.

2015. nov. 21. 15:57
 7/44 anonim ***** válasza:

Én rendesen hezitáltam, hogy melyiket írjam... Először biztos voltam benne, hogy a mobilosat választom, de hirtelen megváltoztattam a döntésem. A TV show-s elég kötetlen volt.

Autósnál az első complaint, az utolsó filling. ez biztos, erre a kettőre emlékszem. :D

2015. nov. 21. 16:00
 8/44 anonim ***** válasza:
meglátjuk, én a levéltől rettegek a sok rémhír miatt. szerintem a nyelvtanomban nem volt túl sok hiba, ezek szerint nem értettem félre a címet sem, és 3 szempontot is beletettem, a terjedelem meg olyan 180-190 szó lett. elég para lesz ez a 3-4 hét :S
2015. nov. 21. 16:03
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
ja és az a kettő nekem is stimmel haha :D de elég sokáig kerestem még ezeket is :"D (complaint, filling)
2015. nov. 21. 16:08
 10/44 anonim ***** válasza:

Itt én is elég sok rosszat olvastam a levelekről, de a szituációt elolvastam, megértettem, szempontok megvoltak. Figyeltem mindenre, szerintem nem lehet gond.

Inkább nem stresszelek, remélem sikerült.

2015. nov. 21. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!