Hogy sikerült a mai (nov.21) Telc nyelvvizsga, főleg az írásbeli érdekelne, mert én csak azt csináltam?
Én kifutottam az időből és a levelet nem tudtam befejezni, elfelejtettem elbúcsúzni, odaírni,hogy yours faithfully és szerintem a 3 megadott szempont közül csak kettőt írtam.
A nyelvtani sem volt könnyű, ami a kocsikról szólt.
szerintem a reading most könnyebb volt, de a grammar nehezebb, listening meg a szokásos, csak eddig én fejhallgatóval csináltam otthon, szóval szar volt magnózni.
az első levélnél ugye szereplőként kellett jelentkezni a showba?
Igen. "Talent wanted" - Tehetség kerestetik
Én is azt választottam :)
köszi, most megnyugtattál. :) szerintem az könnyebb volt kicsit.
igen az üzemanyagos hülyeségtől kettéállt a szemem :/ általában az itthon mindig 100% lett, most meg passz.
Én rendesen hezitáltam, hogy melyiket írjam... Először biztos voltam benne, hogy a mobilosat választom, de hirtelen megváltoztattam a döntésem. A TV show-s elég kötetlen volt.
Autósnál az első complaint, az utolsó filling. ez biztos, erre a kettőre emlékszem. :D
Itt én is elég sok rosszat olvastam a levelekről, de a szituációt elolvastam, megértettem, szempontok megvoltak. Figyeltem mindenre, szerintem nem lehet gond.
Inkább nem stresszelek, remélem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!