Angolosok! Mi a különbség a tend to, willin to és az inclined to között?
Figyelt kérdés
Sejtem hogy van de valaki elmagyarázná? A válaszokat köszönöm. A google-vel nem barátkozom csak emberekkel :)2015. okt. 21. 12:43
1/6 anonim válasza:
Tendency describes the way in which things happen. Inclination suggests both the way and the preference in which things happen.
The definition of willing is ready or prepared to do something or to do something voluntarily.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor kb az incline az mindkettőre jó
2015. okt. 21. 13:08
3/6 anonim válasza:
Én így értelmezem:
tend to - rendszerint hajlandó vmire (pl.: elszáradni,ha nem kap elég vizet)
inciled to - hajlik vmire(pl:I am inclined to agree - Hajlok rá ,hogy egyetértsek),de hajlamost is jelent
willing to - kész vmire (és akarja is),hajlandó rá. (willing to help)
4/6 anonim válasza:
A tend to az rendszerint csinál valamit, hajlamos rá, hogy valamit tegyen.
5/6 anonim válasza:
#3-as vagyok, igaz, sorry, a tend to-t elírtam , az rendszerint hajlamos vmire - lett volna eredetileg.Most,hogy az előző válaszát néztem vettem csak észre,hogy tényleg nem ezt írtam oda.
6/6 anonim válasza:
tend to
She tends to be depressed. - Depresszióra hajlamos.
inciled to
She is inclined to be lazy. - Hajlamos a lustaságra.
willing to
She's not willing to help. - Nem akkarodzik segítenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!