Aki idegen nyelvet tanul az, hogy szokta tanulni a nyelvet? Le ül otthon és minden 1-es szót be magol vagy van valami könnyebb megoldás is?
Figyelt kérdés
Németet tanulok ha ez fontos.De nekem az nem nagyon megy ,hogy csak magolok ,mert akkor az előzőt (amit tanultam) azt el felejtem.És így egyet előre 2-őt hátra felállás van.
<:S
2010. márc. 8. 20:42
11/13 anonim válasza:
De nem kell a mondatot megjegyezned, azt csak azért mondod, hogy a szót megjegyezd. Csak simán mondatot alkotsz egy szóval, ami így könnyebben megragad.Ennyi.
12/13 A kérdező kommentje:
Hát abba van szerncsém ,hogy most jött a sulinkba egy német csaj aki nem tud semmit se magyarul és vele tudok beszélgetni,az is előnyös nem?hogy egy némettel beszélgetek németül?
2010. márc. 10. 17:27
13/13 anonim válasza:
igen, az talán a legjobb nyelvtanulási módszer, ha egy anyanyelvűvel beszélgetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!