Meg szeretném tanulni a Japán Nyelvet (a kiejtés az jól megy magamtól is) de valami privát tanárra gondoltam aki nagyon jól tud tanítani?
Figyelt kérdés
Ha van ilyen csak írjon. :)
Budapest környékén érdekelne a dolog.
2015. júl. 1. 19:24
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
És ha azért akarod megtanulni, mert anime fan vagy akkor inkább el se kezd.
4/12 A kérdező kommentje:
"Nincs rossz diák, csak rossz tanár."
/Jackie Chan/
Én szerintem így van.
Vegyük a történelmet, az egyik tanárnál mindig bukásra álltam a másiknál meg majdnem ötös voltam. Szerintem ez a japán tanulásra is áll meg mindenre.
2015. júl. 1. 19:31
5/12 A kérdező kommentje:
Nem szereted az anime fanokat?
Én már 3 éves korom óta japán dolgokkal vagyok körülvéve, az anime se maradhat ki ezek közül természetesen. Csak meg kell tanulnom azon a nyelven amit anyaföldemnek tekintek. :))
2015. júl. 1. 19:32
7/12 A kérdező kommentje:
Én 26 éves vagyok, de csak most gondolkoztam el róla, hogy megtanulnám a nyelvet is. :)
2015. júl. 1. 19:44
8/12 A kérdező kommentje:
Egyetemen belül hova menjek?
Valami olyan szak kéne amivel Japánban is boldogulni lehet.
2015. júl. 1. 19:45
9/12 anonim válasza:
Nekem a japántanárom azt mondta, hogy sok segéd-és szakmunkást keresnek kint. Hát.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!