Angol középszintű nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Érettségim 5-ös lett és gondolkodok azon, hogy tegyek e középfokú nyelvvizsgát. Azonban erről nem igazán tudok sok mindent, hogy milyen stb. ezért lenne néhány kérdésem, azokhoz, akik már megcsinálták, vagy bárkihez aki tud róla valamit:
1. Hogyan zajlik az egész ? Nehéz középszinten megcsinálni ?
2. Hallottam, hogy van EUROexam, ECL, Origó, TELC típusúak, meg C1, C2, B1, B2 dolgok. Ezek mégis miben különböznek egymástól ? Az összes közül ti melyik ajánljátok ?
A Debreceni Egyetem, jogi asszisztens szakára szeretnék majd menni, ami 2 éves, de utána nem igazán tudom, hogy hogyan tovább (sokan azt mondják, hogy rendes jogászként is alig lehet elhelyezkedni), szóval ezért csinálnám meg.
2015. júl. 1. 15:19
21/24 A kérdező kommentje:
Akkor mind1 vagy sem hogy milyen ?!
2015. júl. 3. 16:28
22/24 A kérdező kommentje:
Az Egyetem befejezése után szeretnék menni külföldre dolgozni, ezért akarom a nyelvvizsgát megcsinálni de nem tudom, hogy mind1 e vagy sem, h melyik típust csinálom meg.
2015. júl. 3. 16:30
23/24 anonim válasza:
Ha külföldön akarod használni, akkor nemzetközit tegyél, A Dexam, Origo Mo-on jó. Kezdheted a Dexam, Origo párossal, ha azok szimpatikusak, aztán ha majd körvonalazódik a kiutazásod, teszel egy nemzetközit, csak pénz kérdése.
24/24 A kérdező kommentje:
Nemzetközi mar nehezebb is pl origo dexamnal ? Melyek a nemzetkoziek ?
2015. júl. 3. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!