Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Dexam középszintű nyelvvizsga...

Dexam középszintű nyelvvizsga írásbeli része mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Ajánlanátok valamilyen szókincs fejlesztő könyvet? Erwin Tschirner Angol szókincs című könyve jó a felkészüléshez? Ti miből készültetek? :)

2015. jún. 30. 17:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Angol nyelv :)
2015. jún. 30. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Dexamnak csak angol nyelvvizsgája van. (sajnos) Én konkrétan nem készültem rá semmiből, elég volt az angolul nézett sorozatokból, játékokból és persze suliból rám ragadó szókincs, bár tény, hogy a gimis tanárom nagyon komolyan vette a szókincsépítést. Alapvetően könnyű volt szerintem. (2 éve voltam) bár mikor kijöttünk volt, aki panaszkodott, hogy úristen de rossz volt. Viszonyításként szerintem cseppet sem volt nehezebb (sőt), mint az érettségi. Persze ki tudja most épp milyen.
2015. júl. 1. 09:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. júl. 1. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
A világhálóról vesznek le cikket, tehat erdemes onnan olvasni cikkeket. Az ENglish Vocabulary in Use sorozat nagyon jo, de nem muszaj megvenni. Jo megyei ktarakban talalsz jo szokincsepito konyveket.
2015. júl. 1. 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. júl. 1. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!