Ha a komplex nyelvvizsgán a szóbeli vagy az írásbeli nem sikerül, akkor úszott az egész?
Szerintem egységesen minden nyelvvizsgánál megkapod a bizonyítványt az írábeliért/szóbeliért, amelyik sikerült.
Én city&guilds-en voltam, komplexen,szóbelin megbuktam szóval csak az írásbeliért kaptam bizonyítványt. Nem úszott az egész....
igen, adnak.Csak nem az lesz benne hogy komplex, hanem hogy írásbeli vagy szóbeli, amelyik sikerült.
Ezután bárhol megcsinálhatod a hiányzó részt.(különböző típusú nyelvvizsgák is párosíthatók, pl. írásbeli-origó a szóbeli-telc)
Amennyiben azonos nyelven, azonos szinten általános nyelvi államilag elismert nyelvvizsgát szerzett a vizsgázó
(még akkor is, ha a vizsgákat különböző nyelvvizsga-központokban tette le), írásbeli és szóbeli nyelvvizsgája
együttesen komplex nyelvvizsgának minősül.---NYAK.HU
Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ=NYAK, itt mindent el tudsz olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!