Tóth Péter Tamás kérdése:
Mit jelent ez pontosan?
Figyelt kérdés
'Nail me to the f*cking cross' Szövegkörnyezet: Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the f*cking cross and let me be reborn!' A szövegnek a többi részét értem, a kérdezettel nem vagyok teljesen tisztában (van egy sejtésem, de inkább megkérdezem).2015. ápr. 30. 21:54
1/5 A kérdező kommentje:
Adok annak egy csomag tescos háztartási kekszet, aki tudja, hogy honnan idéztem.
2015. ápr. 30. 21:56
2/5 chtt válasza:
Szerintem az internet világában kár háztartási kekszre vesztegetned a pénzecskédet, 'iszen elég bemásolni a gugliba az idézetet, és dobja is ki dögivel a megoldást.
szó szerint: szögezz fel arra a k**va keresztre és hadd szülessek újjá!
3/5 chtt válasza:
vagy kib*szott keresztre, az még inkább szó szerinti ferdítés
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor lenne értelme annak, ha ezt azoknak kiabálnám, akik elutasítottak, és utálnak. Igaz? Talán picikét fura lenne, de nem tőlem (pszichiáter mondta, hogy év végéig ne menjek már iskolába).
2015. ápr. 30. 22:33
5/5 A kérdező kommentje:
elutasítottak, utálnak és megölnének. *
2015. ápr. 30. 22:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!