Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Letudná ezt nekem fordítani...

Letudná ezt nekem fordítani "magyarosan" szépen valaki?

Figyelt kérdés

Maths coursework could be axed entirely in favour of assesment purely by examination under the plans from exams watchdog, the Qualifications and Curriculum Authority.

There are growing fears increased use of the Internet and huge amounts of help parents are compromising the standards of GCSE.

#angol fordítás #undorító szöveg
2015. ápr. 3. 22:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Persze az más kérdés,hogy itt mit jelent..
2015. ápr. 4. 18:34
 12/13 A kérdező kommentje:
Telefonnal gépeltem be ez indokolja az előforduló hibákat! Felsőfokúzni készülök viszont ez a feladat kicsit megfogott! Köszi a válaszokat!
2015. ápr. 4. 19:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Az axed-nek itt semmi köze az asked-hoz, hogy írhattok már ilyen hülyeséget? Tökmindegy, hogy a gettónyelvben van-e ugyanilyen formájú szleng. Tökéletesen illik ide az axe egyik alapjelentése.

Szótárból:

axe = terminate something: to end something, for example a job, a service, or a television programme usually without prior warning or discussion (informal) (usually passive) • In July, the show was axed.

Ez így 100%-ig passzol, az asked értelmezésnek pedig semmi értelme nem lenne a mondatban.

2015. ápr. 4. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!