Amikor megérkezel egy nyelvvizsgára, beszélhetsz magyarul?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kissé idétlen a kérdés, de felmerült bennem, hogy vajon hol kezdődik az értékelés. Amikor még csak bejelentkezem az irataimmal, hogy megérkeztem, itt vagyok, nyelvvizsgára jöttem, stb., már azt is angolul (esetemben) kell?2015. febr. 4. 15:51
1/3 anonim válasza:
Onnantól kell angolul beszélned, amikor belépsz a vizsgáztatókhoz a terembe. Tehát nekik a köszönés, bemutatkozás is már angolul menjen.
De ha a vizsga előtt kint van még adminisztráció, porta, ott beszélhetsz magyarul.
2/3 anonim válasza:
Ott meg beszelhetsz magyarul, föleg ha az irasbeli is akkor van. Sztem csak akkor kezdj el angolul beszelni, mikor bemesz szobelizni.
3/3 anonim válasza:
Nyilván az írásbelin nem kell egyáltalán beszélni
sem - Szóbelin meg minek magyarul beszélni, mikor
nem arra kíváncsiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!