Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mert jo hogy kotelezove...

Mert jo hogy kotelezove teszik a nyelvvizsgat az egyetemre jelentkezoknek?

Figyelt kérdés

Nem azzal van bajom hogy egy c tipusi ne menne mert ha megkell tanulni megkell tanulni..csak azert ez mi hogy akik ezt a hulyeseget kitalaltak azok meg allamilag finanszirozottan tudtak megszerezni a diplomajukat sokan es ugy vettek a nyelvvizsgajukat akkor mi jogon varjak el tolunk hogy 18 evesen mar nyelvvizsgank legyen??

Ez mennyire igazsagtalan.. Meg hogy viszik feljebb az erettsegi szazalekokat is..Amikor ok erettsegiztek meg holt egyszeruen megtudtak szerezni minket meg igy szivatnak.. Mire jo ez?!

Persze pont 2016-ban fogok erettsegizni mikor ezt a hulyeseget bevezetik..

2014. dec. 21. 11:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell mindig a kifogásokat keresni? Miért nem a megoldásokat? Az előttem lévő jól írta. Nézz angol filmeket, angol felirattal! Én szinte onnan tanultam meg angolul. Nézz neten utána azoknak a szavaknak amit nem értesz. Az oké, hogy te itt befejezted, de attól még neked nem lesz jobb. Hidd el, nem a mi érdekünk, hanem a tiéd. De a hozzáállásod alapján, soha nem fogsz megtanulni angolul.
2014. dec. 21. 12:26
 32/67 A kérdező kommentje:
Jo hat orulok hogy neked olyan nagyon jo iskolad volt.Nalunk ez nem igy megy...
2014. dec. 21. 12:27
 33/67 anonim ***** válasza:
100%

Mert azt hiszed, hogy nálunk a műegyetemen bárki törődik azzal, hogy neked meglegyen a kettes? Leadják az anyagot, van aki nagyon jól, érthetően, másnak az előadása egy kalap szr, semmit sem ér. Ugyanígy vannak gyakorlatvezetők, jók és rosszak is, végül pedig neked kell önszorgalomból tanulni és senki nem fog rugdosni, hogy már pedig neked meg kell csinálnod a kettest/és jobbat.

Azt gondolod, hogy csak bent kell tanulni a sulipadban? Nem, otthon le kell ülni és csinálni kell. Ma az internet világában annyi mindent elő lehet szedni, amiből lehet tanulni.

A nyelvben meg aztán végképp.. Van aki minden segítség nélkül leül és otthon megtanulja teljesen egyedül a japánt/oroszt/ bármi mást.

Az egyéb tárgyaidnál meg ott a tankönyv. Azt kérdezik, semmi mást.

Nálunk tudod mi volt angol közép érettségin? Egy darab szóbeli tételt nem kaptunk, amiből számíthattunk rá, hogy milyen téma lesz. Nem, majd ott kiderül.

Tehát otthon is tanulni kell, nem csak a suliban, meg nem csak a házi feladatokból. Olvass angol könyveket, vannak oldalak ahol tudsz beszélgetni angolokkal, külföldiekkel. Ne legyél már ennyire szerencsétlen. Csak a kifogásokat keresed.

2014. dec. 21. 12:28
 34/67 A kérdező kommentje:
En ezt ertem es nem kifogasokat keresek mert ahogy mar irtam nekem LESZ nyelvvizsgam akar kotelezo akar nem.Otos vagyok angolbol es elorehozottat irok 2 honap mulva...En az angol tanaromat kerdeztem mennyire nehez megirni egy angol emeltet.Mert elgondolkodtam rajta en is.. Azt mondta tanar nelkul eselytelen.
2014. dec. 21. 12:29
 35/67 anonim ***** válasza:
75%
2014. dec. 21. 12:31
 36/67 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg mi a hiszti tárgya?!

Egyébként nem, nem esélytelen. Önszorgalom és önfegyelem kell hozzá, ez tény. De nem lehetetlen egyedül felkészülni. Segítség kell hozzá, valóban. De ez nem feltétlenül jelent borsos áron dolgozó külön tanárt.

2014. dec. 21. 12:31
 37/67 A kérdező kommentje:

*marmint h ugy mennyire nehez hogy abbol nyelvvizsga legyen

Na mindegy koszi h valaszoltatok azert.

:)

2014. dec. 21. 12:32
 38/67 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus...mondtuk. 4es érettségi. Mit nem lehet ezen érteni? A 60%hoz pedig nem kell a külön tanár. Az kell, hogy otthon letedd a hátsódat és tanulj.
2014. dec. 21. 12:34
 39/67 A kérdező kommentje:
Oke.!! :)))
2014. dec. 21. 12:37
 40/67 anonim ***** válasza:
Persze, hogy a tanár azt mondta, hogy különóra nélkül nem megy. Ő se tudna megélni, ha nem lennének magántanárai, mert a tanári fizetés lóf**szra se elég... Inkább ez a szégyen ebben az országban, nem pedig az, hogy műveltnek kell lenni ahhoz, hogy felvegyenek egyetemre.
2014. dec. 21. 12:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!