Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ezt letudná nekem fordítani?...

Ezt letudná nekem fordítani? (angolról németre)

Figyelt kérdés

Homosexuality is found in 450 species. Homophobia is found in only one.

Which one seems unnatural now?

2014. dec. 12. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
A homoszexualitás 450 fajban található meg. A homofóbia csak egyben. Most melyik tűnik természetellenesnek?
2014. dec. 12. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

Jó poén, de azt ugye tudod, hogy maximum néhány fajtánál, és csak mesterséges körülmények között figyeltek meg homoszexuális viselkedést? Pld. természetellenes körülmények között tartott kísérleti patkányoknál, meg eleve emberek között nevelkedett kutyáknál.

Csak mondom, hátha érdekel....

(Azért kíváncsi lennék, aki a 450-et kitalálta, mégis hogyan számolta meg....)

2014. dec. 12. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Homosexualität wurde in 450 Spezies gefunden. Die Homophobie nur in einer. Welche scheint unnatürlich zu sein?
2014. dec. 13. 04:10
 4/4 A kérdező kommentje:
első köszi a választ csak németre kértem :) második.. ezt nem én találtam ki olvastam.. harmadik köszi a válaszod :)
2014. dec. 13. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!