A magyar akcentus az amerikaiak, britek szemével nézve is idétlen, vagy csak nekem?
Annyira nem szeretem, a magyar akcentust, lehet azért van mert magyar vagyok, vagy nem tudom, de egyszerűen próbálom gyakorolni addig míg nem lesz olyan brites :D
vajon ők is idétlennek tartják a magyar akcentust?
ti mit gondoltok a magyar akcentusról?
10es válaszoló: ez marha érdekes? :D
Nekem is van most két vietnámi osztálytársam, hát marha nehéz őket megérteni, bár mostmár ennyi idő után úgy ahogy oké, de messze nem mindent
Egyébként a román meg a magyar akcentus szerintem eléggé hasonlít egymásra, akkor egy anyanyelvi angolnak a románt is nehéz megismerni? sőt a szlovák is nagyon hasonlít a magyarra..de az a fura, hogy marha eltérő, sokszor meg nem mondanám, hogy szlovák, vagy román, mert annyira szépen ejtik a szavakat páran, hogy meg is lepődöm, de magyarból aligha hallok olyat akiről alig érzem, hogy magyar
nekem pont, hogy az amerikai akcentus tűnik tisztának..
https://www.youtube.com/watch?v=L-D8FK_YDvA
így beszélni amúgy, nagyon durva, hogy neki ez a normális, de mégis a britteknél is van, olyan akit jobban meg lehet érteni, meg ez a típus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!