Angol szavak. Mikor melyiket használjuk?
Figyelt kérdés
Olyan dolgokra gondolok, hogy pl. az, hogy ugrik, az angol nyelvben van rá kb 4 szó. De neten nem találom, hogy mikor melyiket használjuk. De persze nem csak erről a szóról van szó, rengeteg ilyenbe belefutottam már, és nem tudom, hogy egy nem két vagy többértelmű szóból miért van olyan sok. Huh, remélem értelmesen írtam le. Van*e olyan oldal, vagy valami amiből megtudhatom ezeket?2014. okt. 31. 14:10
1/4 anonim válasza:
ugrik, pl:
Nincs am olyan sok szo ra.
jumps - ugrik
hops, skips - szokdecsel
skips - atugrani
Azokra a szavakra amikre mi magyarok azt mondanank, hogy ugrik-ot jelent, azert az angolban van egy pici kulonbseg.
2/4 A kérdező kommentje:
értem, köszi. És pl. happy vagy glad?
2014. okt. 31. 14:20
3/4 anonim válasza:
happy - boldog
glad - örül neki.
A magyarban is vannak szinonímák, nem csak egyetlen szó mindenre.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!