Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy könyvnyi szó három nap...

Egy könyvnyi szó három nap alatt lehetséges?

Figyelt kérdés
A 23 topics for teenagers c. könyvről van szó. Ez 23 témát dolgoz fel. Lehetséges a benne lévő szavakat három nap alatt elsajátítani, úgy hogy gyakorlatilag nem nagyon van más dolgom az őszi szünet miatt (ezért is akarom most megtanulni ezeket, mert suli közben egyszerűen nincs időm). Úgy terveztem, hogy minden nap előveszem a könyvet és az összes téma szókincsét nézegetem/tanulom. Azért akarom három nap alatt letudni, mert utána meg ezeket a szavakat megpróbálnám átültetni a beszédbe a szünetből maradt időben.
2014. okt. 26. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Rajtad múlik. De a kampányszerű nyelvtanulás ritkán hoz hosszútávon használható eredményt
2014. okt. 26. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtam Neked. :)

2014. okt. 27. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány oldalas a könyv?
2014. okt. 27. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Kicsit sok egyszerre

Talán a fel átvehető ennyi idő alatt

2014. okt. 27. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon bebukta ezt a "kisérletet".

Ugyanis semmi visszajelzést nem ír, hogy kipróbálta volna vmelyik módszert... :/

Imádom azt, amikor vki kiír egy kérdést, aztán lehet, vissza se néz.

Persze majd most én leszek a "troll".

2014. okt. 31. 10:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem vagy troll. :) Ha te küldted a privit, akkor mondom, hogy majd írok neked választ csak a gépem bedöglött és telefonon elég fárasztó hosszú levelet írni, de ígérem, hogy válaszolni fogok még ma. Egyelőre annyi, hogy konkrétan a terv nem jött össze, de majd megírom, hogy pontosan miért nem és hogy mi lett helyette.
2014. okt. 31. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, én a "troll" írtam.

Bocs, de vhogy ki akartam ugasztani a nyuszit a bokorból, jelképesen fogalmazva, azért használtam azt a stílust előző hozzászólásomban.

Ismerve az okot, bocsánatot kérek!

Érdekel, hogy mit és hogyan sikerült összehoznod.

Szia! :)

2014. okt. 31. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!