Hogyan tanuljak angolt?
a tudás szint érettségi 2es-el indul!!Én több féle dolgot csinálok egyszerre....Nézek filmeket,sorozatokat....Angol felirattal(néha magyarral)..vagy ezek nélkül...(valóságshow)Ezzel a módszerrel annyira nem haladok...Néha egy két szót tanulok belőlük...(nem sok mindent értek belőlük...Annyira nem is zavar csak már másfél éve ezt csinálom... Kicsit dinalikusnabbnak kellene lennie ennek az egésznek...Vegyem elő a tankönyvet,ugye??
Tudnátok nekem mondani tankönyvtanulási módszereket...Aha...HOgyan kell tanulni???Hogyan haladjak és,hogy ismételjek??Ma neki egy könyvnek már 5x elkezdtem... Valahogy ezzelsem haladok....Vagy hadjam a fenébe és ne izguljak??majd a rámragad elve életbelép??Ez nekem túl egyszerűnek tűnik... Az angol nyelvet annyira nem használom inkább a megértés lenne a lényeg...Hallásértés..Különlehet választani,nem??A beszéd készségtől....Várom a válaszotokat...Előre is köszi...
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!